Garmin Logo

 

 

 

 

Garmin er det største brand hos Pulsure.dk og er samtidig globale markedsledere i segmentet for GPS navigation, GPS-ure, cykelcomputere, håndholdte GPS'er mm. 

Garmin er en amerikansk virksomhed stiftet i 1989 af Gary Burrell og Min Kao, hvor sidstnævnte stadig er CEO her knap 30 år efter. Navnet "Garmin" stammer fra en sammentrækning af de to stiferes navne Gary og Min. Garmin startede oprindeligt med at producere GPS navigation til sejllads, men har med årene udviklet deres innovative GPS teknologi til både bilnavigation, Fly (avionics), håndholdte GPS'er, sportsure, cykelcomputere, smartwatches, aktivitetsmålere og meget mere. 

I 2005/2006 begyndte Garmin for alvor at røre på sig på markedet for sportsure med modellerne Forerunnr 205, 305 og i 2008 lancerede Garmin deres Forerunner 405 som var det første "rigtige" armbåndsur med GPS, og det blev på meget kort tid en kæmpe succes, omend kvaliteten på 405éren lod en del tilbage at ønske - det har Garmin dog forlængst hentet, og uret er idag i testet og gennemprøvet og leveres i topkvalitet. I 2010 lancerede Garmin det meget populære multisportur Forerunner 310XT. Hidtil havde ingen andre haft succes med at lave sportsure med indbygget GPS, som kunne måle hastighed, distance, puls og meget mere på én gang. Det blev starten på en produktkategori, som har udviklet sig med lynets hast og i dag kan pryde sig med topmodeller som Garmin Fenix 7 og Forerunner 945

Fra Forerunner 405 og 310XT gik det stærkt med udvillingen af ure, som ikke kun kunne bruges til løb, men også til alverdens anden slags multisport, herunder triathlon og golf. Forerunner 910XT og Forerunner 920XT blev lanceret i henholdvis 2011 og 2014, og siden da er en indbygget optisk pulsmåler i håndleddet næsten blevet standard udstyr i de nyeste ure- Den optiske pulsmåler blev for alvor populære i Garmin Fenix 3 Sapphire HR og Forerunner 235, og er nu standard i de nyeste Fenix 5, Fenix 5s og Fenix 5X ure som Garmin har lanceret i 2017. 

I dag ligger kombinerer Garmins mest populære ure suveræne sportsfunktioner med hverdagsfunktioner og smartwatch features. Man får altså et ur, som kan bruges 24 timer i døgnet til både hverdag, sport og søvnovervågning. Her er det ure som Garmin Fenix 7 og Garmin Instinct 2, som på fornemmeste vis kombinerer alle funktioner, man kunne tænke sig i ét lækkert og holdbart ur.  

Det er ikke kun på markedet for løbe- og multisporture, Garmin har formået at fastslå deres position som markedsledere - også deres cykelcomputere og aktivitetsmålere har taget verden med storm. 
Garmin Edge serien er den suværent mest solgte GPS cykelcomputer og det er ikke uden grund. Edge cykelcomputerne viser alle de data man kan forestille sig, de har navigation, kort, touchskærm og mange andre fede funktioner. Edge 520, Edge 820 og Edge 1030 Plus må betegnes som topmodellerne, som kan måle alt cykelrelevant data. De er kompatible med Garmin Rally wattmåleren, Varia Rearview Radar baglygten og en masse andet innovativt Garmin cykeltilbehør. 

Markedet for wearables, eller aktivitetsmålere, er eksploderet de seneste år. Garmin har med deres Vivofit, Vivosmart, Vivosport og Vivoactive ure også været forgangsmænd i dette segment. Fælles for alle urene er, at de måler skridt, distance, kalorierforbrug og søvnovervågning døgnet rundt. 

På Pulsure.dk fører vi Garmins sportsprodukter som løbeure, multisportsure, cykelcomputere, wearables, aktivitetsmålere, wattmålere, golfcomputere, håndholdte GPS'er, actionkameraer og en masse andet tilbehør

Vi stræber efter altid at være de første med de nyeste produkter og have de laveste priser på det danske marked.

Hvis du savner et Garmin produkt på vores hjemmeside, eller har set det billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til kontakte os på 76748074 eller pr. email på salg@pulsure.dk, så kan vi i mange tilfælde finde en løsning på det! 

Top 10 hos Garmin lige nu (Klik for link):

1. Garmin Fenix 7
2. Garmin Instinct 2
3. Garmin Vivomove HR Sport
4. Garmin Forerunner 645 Music
5. Garmin Vivosmart 4
6. Garmin Vivosport
7. Garmin Foreunner 945
8. Garmin Edge 1030
9. Garmin Fenix 5X Plus
10. Garmin Forerunner 245

 

Nyeste produkter fra Garmin (Klik for link):

1. Garmin Instinct Tactical (Sep. 2019)
2. Garmin Venu (Sep. 2019)
3. Garmin Vivoactive 4 (Sep. 2019)
4. Garmin Vivoactive 4S (Sep. 2019)
5. Garmin Fenix 6 serien (Aug. 2019)
6. Garmin Forerunner 45 (Maj 2019)
7. Garmin Forerunner 45S (Maj 2019)
8. Garmin Forerunner 245 Music (Maj 2019)
9. Garmin Forerunner 245 (Maj 2019)
10. Garmin Edge 830 (Apr. 2019)

Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

 
Garmin Cykelcomputere Garmin Løbeure Garmin Aktivitetsmålere Garmin Triathlonure
 Garmin Håndholdt GPS

Garmin Virb Action kameraer

Garmin Smart vægte   Garmin Approach Golftcomputere
Garmin Vector Wattmålere Garmin Tilbehør til Cykelcomputere Garmin Urremme Garmin Lys, lygter og radar


 (© Pulsure.dk 2018)