Garmin - Golf

Golf er en klassisk udstyrssport - og urene følger naturligvis med. Der er tale om smarte og digitale ure, som kan bistå med alt fra afstandsmålinger på banen til kølleforslag og score. Samtidig er det veldesignede og elegante ure, der kan matches både casual beklædning og sportstøj.

1-36 af 40

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 40

Side
Stigende orden
pr. side

Hvad kendetegner Garmins golfure?

Schweizisk-amerikanske Garmin gør sig generelt rigtig godt på markedet for sportsure og digitalt udstyr til det aktive liv og med deres Approach-serie har Garmin lavet en række ure, som er særligt egnede til golf. 

Urene er af høj kvalitet, og de er udviklede specielt til at kunne bruges af golfspillere på alle niveauer. Men spektret af golfure og ure med ”golf-potentiale” er relativt bredt. Det spænder fra superdedikerede specialure, der nærmest kan betragtes som golfudstyr, til all-round sportsure med udvalgte smarte funktioner til golfbanen.

Approach G10 og Approach S2 er eksempler på ure, som decideret er beregnet til golf og intet andet. Det er pæne og stilfulde sportslige ure, som naturligvis kan alt det, man forventer af et almindeligt digitalt ur. Men det er golf, der er hovedsagen, og man får størst glæde og fuld valuta for pengene, hvis man er en hyppig gæst på golfbanen. 

Fenix 3 og Fenix 5 er at finde blandt Garmins sporty smartwatches, og de har også fået nogle af de mange golffunktioner fra Approach-serien. De har i korthed alt det ved et golfur, der får spillet til at køre nemmere og sjovere, og gør banen mere overskuelig. Blandt de mange features er der således digitalt scorekort, afstandsmåler og meget mere. 

Hvad kan golfure?

Golfure har ikke deres navn uden grund. Der er få ure, som er så præcist designede til en bestemt sportsgren som netop dem. Et godt golfur kan være med i spillet hele vejen fra valget af golfbane til det sidste hul.

Garmins golfure kan hjælpe med stort set alt det, der kan tælles og måles i løbet af et spil golf. Point, huller, afstande, vinkler og udformning på greenen. Alt sammen på over 30.000 forskellige internationale golfbaner, hvor GPS’en kan finde din og tee’ens placering helt nøjagtigt.

Skal du bruge en helt specifik liste med golffunktionerne til hvert ur, kan du se under produktet og vælge fanen "funktioner" og "golffunktioner"

Er golfure også sportsure?

Ja. Moderne golfure er ikke kun beregnet til golfbanerne og golfspillet. De er også beregnet til golfspillerne selv, og alle, der fører et aktivt liv og kan lide at holde styr på aktiviteten og motionen. Alle de fordele, som dataindsamling og tracking giver til moderne sports- og pulsure, kan uden problemer kombineres med de smarte golf-funktioner.


Et lidt nyere ur - Approach X40 er et eksempel på et golfur, som kan meget mere end bare golf. Udover alle golffunktionerne, har uret også indbygget aktivitetsmåler, pulsmåler og GPS og det har form og størrelse, som gør det meget velegnet som hverdagsur og aktivitetstracker.