iGPSport

iGSPORT tilbyder et sortiment af særdeles prisvenlige cykelcomputere, hvor der både er taget højde for den erfarne rytter og til nybegynderen. Du vil både finde cykelcomputere med GPS-navigation, et stort udvalg af data og nem ruteplanlægning. Cykelcomputere fra iGSPORT er derfor et godt alternativ til de mere budgettunge produkter på markedet.

4 varer

Stigende orden
pr. side

4 varer

Stigende orden
pr. side

iGPSPORT producerer cykelcomputere til cyklister på alle niveauer og har designet deres enheder til at imødekomme forskellige behov hos den enkelte bruger. iGPSPORT har bidt sig fast i toppen af markedet for value-for-money cykelcomputere og er et fremragende valg til både nybegynderen samt den erfarne rytter med et behov for et bredt udvalg af funktioner.

iGSPORT iGS630 er topmodellen fra iGS-serien og henvender sig til cykelentusiasten, som vil have hele pakken af funktioner. iGS30 understøtter bl.a. GPS-navigation og er udstyret med en flot og farverig skærm med mulighed for at få vist tonsvis af data på det brugerdefinerede datadisplay.

BSC-serien består af henholdsvis iGSPORT BSC300, iGSPORT BSC200 og iGSPORT BSC100S, som hver især har nøje udvalgte funktioner. Den mest avancerede enhed i denne serie er BSC300, der ligesom iGS630, har GPS-navigation og et farverigt display, der kan vise et bredt udvalg af data. BSC200 og BSC100S er derimod mere simple og henvender sig i højere grad til nybegyndere samt ryttere, der kun har behov for de basale funktioner i en cykelcomputer.

Fælles for enhederne i iGS-serien og i BSC-serien er dog, at de alle modtager signal og data fra de 5 største satellit-systemer i verden: GPS, Glonass, Galileo, BeiDou og QZSS. Med en enhed fra iGSPORT er du derfor sikret hurtig og præcis satellit positionering samt præcise målinger af både din hastighed og distance.

Ruteplanlægningen af dine cykelture foregår nemt via iGSPORT-appen, hvor den ønskede rute hurtigt kan udformes på telefonen og efterfølgende overføres til cykelcomputeren.