Tacx - Hometrainere

13 varer

Stigende orden
pr. side

13 varer

Stigende orden
pr. side

Tacx er en hollandsk virksomhed, som har produceret cykeludstyr og hometrainere af højeste kvalitet siden 1957, og den oprindelige grundlægger af Tacx har stadig sin daglige gang i virksomheden, omend der er er trappet en del ned på indsatset.

Det nyeste produkt som Tacx er kommet på markedet med, er Tacx Neo Bike Smart som blev præsenteret på Eurobike i 2019.

Tacx har indtil foråret 2019 været en privatejet familievirksomhed, hvor Garmin opkøbte Tacx med henblik på at gå ind på det hurtigt voksende marked for Smart trainers 

Alle Tacx smarttrainers eller Hometrainer som de også kaldes, kan benyttes sammen med de forskellige software løsninger som Zwift, Bkool, Kinomap og selvfølgelig Garmin Tacx's egen software. Udgiften til Zwift som pt. er den mest brugte software til fx. en Tacx Neo 2t T2875 ligger på ca. 100,- pr. måned. 

Bemærk i øvrigt at der er stor forskel på den "gamle"  Tacx Neo 2 T2850 og den nye Tacx Neo 2t T2875 

Tacx producerer stadig deres hometrainere på deres egen fabrik i Holland, så man kan sikre, at kvaliteten fortsat er tårnhøj, også på de lidt billigere Hometrainere  som fx. Garmin Tacx Flux S smart som er en billig hometrainer, med stadig med masser af funktioner. Vil man stadig gerne holde sig til en billig Tacx smartrainer, så kan man gå et skridt op og få lidt flere watt, højere stigniningsprocent og et tungere svinghjul i Garmin Tacx Flux 2, som også er en helt ny model der er kommet i 2019.

Tacx har revolutioneret markedet for hometrainere og indoor cycling, lige siden de i 2000 var de første til at tilslutte elektronik til en hometrainer. Siden da er det gået rigtigt stærkt, og senest har Tacx Neo 2T og Tacx Neo Bike banet vejen som verdens mest avancerede hometrainer, som udelukkende er drevet af 32 elektronisk styrede kraftige magneter. Det giver markedets mest kraftfulde, realistiske og nøjagtige hometrainer, som aldrig skal kalibreres. 

HUSK..... Hos Pulsure.dk kan du i vores e-cycling Lab prøve følgende smarttrainers fra Garmin Tacx - De står klar med Cannondale cykler og koblet op til Zwift og venter bare på at DU kommer og prøver dem af:

Det er helt gratis og uforpligtende at kigge forbi Gotlandsvej 13 i Horsens og prøve alle ovenstående Tacx hometrainere. 

Derudover har vi naturligvis en kæmpe udvalg af tilbehør til Tacx - det være sig måtter, svedbeskyttelse, Shimano kasetter, gulvstandere  og holdere til mobiltelefon og ipad.