Quad Lock

16 varer

Stigende orden
pr. side

16 varer

Stigende orden
pr. side

 

Historien bag Quad Lock

Quad Lock  er et australsk firma grundlagt i 2011 af Chris Peters og Rob Ward.

De to venner brugte meget af deres tid på at cykle de australske landevejene tynde, samt udforske deres lokale bjerge og outback. På deres eventyr turde de dog ikke gøre brug af deres mobiltelefoner, da de manglede stabile og sikre løsninger til at holde mobilerne trygt i syne og inden for rækkevidde. Dette førte til at Quad Locks robuste holdere og phonecases så dagens lys.

Chris og Robs målsætning med Quad Lock var, og er stadig den dag i dag, at producere hårdføre og pålidelige produkter, så du trygt kan tage på dit næste eventyr, løbe gennem skoven eller pendle på arbejde. Alt sammen med din mobil sikkert inden for rækkevidde, så du altid er fuldt opdateret, uanset om mobilen skal bruges til navigation eller fordi du venter et vigtigt opkald.

Populære Produkter

Quad Lock holder fokus på det der virkelig betyder noget, design og holdbarhed. Quad Lock er således garant for kvalitetsløsninger til mobilholdere både til lands og til vands, til cykling, til løb eller lige hvor du har brug for at have din mobil ved hånden.

Hos pulsure.dk fører vi en lang række af Quad Locks produkter, så du trygt kan bruge din mobiltelefon om det er til og fra arbejde eller ude på et off-road eventyr. Vores topsælger er dette stilrene cover. Quad Lock Case er et meget hårdført cover til smartphones, som er kompatibel med alle Quad Locks originale mount til både cykling, løb og til bilen. Bemærk disse covers er ikke kompatible med Quad Lock Mag systemet. Coveret er lavet af et hårdt polycarbonat materiale belagt med en blød TPU-beklædning, så den føles blød og lækker at holde på. Derudover fører vi også Quad Locks smarte Poncho Cover, som sikre din iPhone imod vind og vejr ved at holde regn, fugt og snavs ude. Den bløde TPU-overflade sikre desuden fuld funktionalitet af touch screen og knapper.

Hvorfor vælge Quad Lock?

Med den patenterede skub-, drej- og lås-mekanisme kan du hurtigt montere din mobil, og være sikker på at den bliver siddende hvor den skal. Uden brug af remme og bånd. Derudover får du et super lækkert design i slidstærke letvægtsmaterialer, som holder din mobil stilfuld og slank, men hårdfør nok til at klare både hverdagens- og eventyrets bump, stød og uheld.

 

Udover at fungere som et genialt monteringssystem og beskytter din telefon optimalt, så tager Quad Lock altså også ansvar og sikrer det bæredygtige og miljørigtige valg. Her får du en indpakning fuldstændigt uden plastik udelukkende produceret af 100 % FSC certificeret papir med blæk produceret af soja.