Trustpilot

7359 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 7674 8074
E-Mærke Logo

Garmin - Løbeure m/Optisk pulsmåling på håndled


Garmin har modeller med Optisk pulsmåling i håndleddet i både Forerunner- & Fenix 3 serien, og Pulsure.dk har hele udvalget af Garmin ur til attraktive priser.

Topsælger til løberne er Forerunner 235 og Forerunner 35, mens de lidt mere seriøse atleter foretrækker Fenix 3 Sapphire HR, eller den nye Fenix 5 serie.

Garmin er den største udbyder af løbeure med GPS og optisk pulsmåling i håndleddet.

Garmin har siden 2008 sat sig solidt på markedet for GPS løbeur og har nu kastet en stor del af deres produktudvikling på pulsmåling i håndleddet, og der er ingen tvivl om at denne form for pulsmåling vil vinde frem inden for de næste par år. Pulsure.dk har været med siden starten af 2006 hvor den populære Forerunner 305 blev introduceret og vi er idag en af Garmin Danmarks største kunder

I 2015 kom det første Garmin ur med med optisk pulsmåling, nemlig Foreunner 225, hvor den optiske pulsmåling var baseret på en teknologi fra Mio.

I 2016 kom Garmin med deres egen optiske pulsmåler der er langt mere præcis og denne måler er siden placeret i topsælgeren Forerunner 235 og Garmin Fenix 3 Sapphire HR, ligesom Garmin i starten af 2017 kom med Garmin Fenix 5 serien, hvor alle urene er udstyret med optisk pulsmåler i håndleddet.

Senest er Garmin Forerunner 935 kommet til, og vi tror på at der fremadrettet helt sikkert komme en masse spændende innovative produkter fra Garmin med optisk pulsmåling på håndleddet.

I dag er både Bluetooth, Wi-Fi og aktivitetestracker blevet en integreret del af Garmins produkter. Pulsure.dk tilbyder naturligvis hele Garmins store program af både Forerunner- og Fenix 3 og 5 modeller - Naturligvis til attraktive priser. Som de eneste på markedet, levere Pulsure.dk en trykt dansk manual med til alle Garmin ur produkter.

23 vare(r)

23 vare(r)