Neat Components

27 varer

Stigende orden
pr. side

27 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Neat Components

Neat Components er et nyt dansk brand, som blev vakt til live i 2023. Selvom virksomheden fortsat er i en tidlig fase af deres rejse, så repræsenterer de allerede det bedste fra dansk iværksætteri, da Neat Components hurtigt har skabt stor anerkendelse og efterspørgsel efter deres innovative produkter i den store cykelverden.

Som så mange andre succesfulde iværksætterhistorier, starter fortællingen om Neat Components med et problem, der skulle løses. Stifteren af virksomheden, Mathias, som selv er en passioneret cykelrytter, kunne ikke finde en tilfredsstillende monteringsløsning til sin Garmin Varia cykellygte, hvilket fik ham til at tage sagen i egen hånd.

På baggrund af sin mangeårige interesse for 3D-printning udviklede Mathias den første Garmin Varia Mount til sin egen cykel, som nu sørgede for, at hans cykellygte sad på det helt rigtige sted og ikke gled rundt på sadelpinden. Efterfølgende fik flere af hans træningskammerater øjnene op for den smarte holder, som de selv bare måtte eje.

Mathias indså hurtigt, at han på samme måde kunne hjælpe andre cyklister med at løse denne type problemer, hvorfor han begyndte at sælge holderen på Facebook. Efterspørgslen efter produkterne tog hurtigt fart, hvilket resulterede i, at Neat Components blev født. 

Kort tid efter var salget ikke kun begrænset til Danmark, da udlandet ligeledes fik øjnene op for de smarte og kreative produkter, som siden har været i høj kurs flere steder rundt omkring i verden.

Produkterne fra det danske brand produceres fortsat i dag i Tranbjerg nær Aarhus, hvor de 3D-printes for at sikre den højeste kvalitet og den helt rigtige pasform.

Neat Components løser både små og store problemer

Med et nytænkende og kreativt mindset har Neat Components allerede udviklet et bredt favnende produktsortiment. Det kommer eksempelvis til udtryk gennem de mange versioner af Neat Components Garmin Varia Mount, som i dag fås med perfekt pasform til alt lige fra universelle 27,2 mm sadelpinde til udvalgte sadelpinde fra Specialized, Canyon, Pronghorn, Factor, Cannondale, Pinarello, Giant, Scott, Ridley, Trek, Colnago og Bianchi.

Kører du cykelløb, har du højst sandsynligt oplevet problemer i forbindelse med montering af dit løbsnummer, men også her har Neat Components fundet en genial løsning, da de har udviklet Neat Components Nummerholder til Garmin Varia Mounts. Adapteren gør det nemlig muligt at montere løbsnummeret sikkert til enhver eksisterende Garmin Mount. 

Som cykelrytter er man altid på udkig efter optimeringsmuligheder, som kan være forskellen mellem en sejr og en sekundær placering. Det samme er Neat Components, som derfor har udviklet nogle letvægtsstyrpropper med lukket ende og letvægtsstyrpropper med åben ende, hvilket er det perfekte produkt til dig, der er på jagt efter marginal gains.

Produktsortimentet omfatter i dag ligeledes alt lige fra Neat Components Airtag Mount til diverse stilede vægophæng til både sko, hjul og hjelme.

Neat Components løser altså både de små og de store problemer, som cykelrytteren kan tænkes at cykle ind i.