MÆRKER

Her finder du alle de mærker, som er repræsenteret på Pulsure.dk.

God fornøjelse i butikken.Hos Pulsure.dk fører vi et begrænset antal mærker, som er nøje udvalgt og lever op til vores strenge krav om kvalitet. 

Vores vigtigste kerneværdi er ordentlighed, og det betyder blandt andet: 

"Vi sælger kun produkter, vi også selv vil bruge! "

Derfor stiller vi meget høje krav, til de mærker vi forhandler og kvaliteten af dem. Vi tester selv alle produkter, så vi kan stå inde for kvaliteten, og så vores kundeservice kan give en faglig og god vejledning i produkterne. 

På Pulsure.dk finder du en blanding af store og kendte mærker, som har været på markedet i mange år og nye innovative mærker, som bringer noget spændende og nyt til markedet for elektronisk træningsudstyr og gadgets. 

 

De største brands til de bedste priser

Fundamentet for Pulsure.dk er de store og anerkendte mærker indenfor pulsure, cykelcomputere og hometrainere. Det er de store og kendte brands som løfter innovationen og udviklingen indenfor hele branchen og som altid leverer en høj kvalitet, man kan stole på i alle situationer. 

Pulsure.dk har været forhandler af nogle af de allerstørste mærker indenfor elektronisk træningsudstyr, som eksempelvis Garmin, Polar og Suunto i over 20 år. Vi var den første danske forhandler af Wahoo og forhandlet Tacx lige siden Garmin købte mærket i 2019. 
Vi har derfor et enormt tæt samarbejde med vigtigste leverandører, og får derfor også altid de bedst mulige priser og kampagner. 
Du kan derfor næsten altid forvente at finde de produkter fra de store mærker til den bedste pris på markedet hos os. 

Det betyder også, at vi har nogle helt klare og effektive rutiner i forbindelse med behandling af reklamation og reperationer. Vores leverandører stoler blindt på vores evne til at vurdere og behandle reklamationer, og på den måde kan vi lynhurtigt behandle eller ombytte dit defekte produkt. 

 

Altid fingeren på pulsen

Hos Pulsure.dk er vi altid på jagt efter den næste trends. Vi har hele tiden et vågent øje på nye spændende produkter og mærker, som kunne tilføre ny værdi for vores kunder. 
Det har resulteret i spændende nye samarbejder med bl.a. Airofit, Close The Gap, Ravemen og Shokz som vi alle var blandt de første forhandlere af i Danmark. 

Det er vores mål fremover at fortsat udvide sortimentet hastigt med nye og spændende mærker, som bringer noget nyt til vores niche, som er elektronisk træningsudstyr. På den måde ønsker vi at være med til at skubbe innovationen indenfor træningsudstyr og gøre vores for at gøre det nemmere og sjovere at leve et aktivt og sundt liv. 

Falder du over et nyt og spændende mærke, som du tænker kunne være interessant for os at forhandle i Danmark, må du derfor meget gerne sende os en mail på salg@pulsure.dk.