Wattmålere

Wattmålere vinder stor fremgang på landevejen og hos Pulsure.dk, forhandler vi naturligvis de nyeste modeller af power meters fra Stages pedalarmsbaseret modeller samt Garmins smarte watt-pedaler.

1-36 af 56

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 56

Side
Stigende orden
pr. side

Wattmålere gør i disse år sit hastige indtog i cykelsporten. Hvor det før i tiden har været forbeholdt profesionelle cykelrytere at bruge Power Meters og træne efter watt, er det i dag tilgængeligt for alle, både motionister og eliteryttere, da priserne er faldet drastisk og udvalget på markedet er eksploderet. 

Wattmålere åbner op for en helt ny verden af træning og data. Watt er det suverænt mest præcise paramter at træne efter, da watt ikke bliver påvirket af diverse faktorer som træthed, form, vejr, hvad man har fået at spise osv. ligesom pulsen fx. gør. Man kan derfor altid regne med sine watttal og det er desuden det eneste målbare parameter, hvor med man kan tracke sine forbedringer helt præcist. Når man træner intervaller med en wattmåler, er man aldrig i tvivl om det er det rigtige man foretager sig. Man kan til hver en tid se, præcist hvor meget man yder hvert eneste sekund. 

Hos Pulsure.dk er vi forhandler af Stages og Garmin wattmålere. 
Stages laver nogle af markedets billigste og smarteste powermeters. Princippet hos Stages er, at udskifte en eksisterende pedalarm med en Stages pedalarm, hvor måleenheden er indbygget i. Stages sender både ANT+ signal og Bluetooth, hvilket gør dem kompatible med stort set alle enheder og Smartphones på markedet, herunder Garmin og Suunto. Vi har Stages pedalarme som passer på alle Shimano, Sram, FSA og mange andre kranksæt.