Polar

30 varer

Stigende orden
pr. side

30 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Polar 

Polar er en finsk virksomhed der blev stiftet i 1977 i byen Kempele, hvor de stadig har hovedkvarter i dag.


Polar blev bygget på ideen om at producere verdens første trådløse pulsmåler. Stifteren Seppo Säynäjäkangas var en ihærdig langrendsløber, som var frustreret over den manglende mulighed for at måle puls under sport. Han stiftede derfor Polar i 1977 og tog patent på verdens første trådløse pulsmåler 3 år senere - Polar Sport Tester PE 2000 var navnet.


Polar var de første i verden til at producere og sælge pulsmålere kommercielt og havde derfor et stort forspring over alle konkurrenter som senere er kommet til. De har lige fra starten været kendt for deres kvalitet og meget præcise pulsmåling. Det er ikke tilfældigt at Polars produkter til pulsmåling altid har været foretrukket af forskere, hospitaler, universiteter og generelt har været pejlemærket for kvalitet og præcision i hele branchen. Polars pulsmåling var, og er stadig i dag, ekstrem nøjagtig og pålidelig.


Siden opfindelsen af pulsmålere og sportsure, er udviklingen gået stærkt for Polar. I 1990 lancerede de den første cykelcomputer, som kunne måle puls, fart og distance. Året efter lancerede de den første software til analyse af træning og puls på PC - Polar Training Analysis software, som må siges at være forgængeren til det velkendte Polar Pro Trainer og Polar Flow.

 

Populære produkter 

Innovationen og udviklingen i branchen er fortsat med hastige skridt, og Polar er fulgt med på trenden. Et Polar ur er ikke længere bare et træningsredskab, men også en aktivitetstracker som måler skridt, distance, kalorieforbrug, søvnkvalitet osv. døgnet igennem. Med Polars seneste udvidelse af deres søvntracking, Sleepwise får du, fra morgenen af, et overblik over dine energiniveauer i løbet af dagen. Dermed kan du planlægge alt fra træning til middagsluren, så din krop kan præstere optimalt og du kan lære din egen krops rytme endnu bedre at kende.


Denne funktion blev lanceret med det seneste fitnessur fra Polar, Ignite 3


Polar Ignite 3 er et elegant, simpelt og smart fitness ur, med en super klar og skarp AMOLED skærm. Her får du personlig vejledning til træninger, restitution og søvn i et smukt designet ur, der føles godt og ser godt ud, døgnet rundt. Sleepwise er efterfølgende også gjort tilgængelig på Vantage M2, Vantage V2, Ignite 2, Pacer, Pacer Pro, Grit X  og Grit X Pro.

 

Tracking af sundhed og træning med videnskabeligt fundament 

Trods den rivende udvikling holder Polar stadig fast i det de altid har været gode til - stabil og præcis pulsmåling og her brillerer Polar med deres Polar H10 pulsbælte. Pulsbæltet er stadig et af de mest solgte pulsbælter overhovedet og kan både bruges til smartphones, ure, cykelcomputere og diverse spinning systemer og træningsmaskiner i fitnesscentre. Udover at have bluetooth med 2 signaler, har Polar H10 også indbygget hukommelse så man f.eks. kan spille en fodboldkamp uden ur, og efterfølgende udlæse alle sine pulsdata.


Polar brillerer dog ikke kun med deres traditionelle EKG sensorer. Alle deres ure har i dag indbygget en optisk pulsmåler, og Polar har, i flere test, vundet for den mest præcise optiske pulsmåling.


Du kan læse meget mere om de forskellige typer pulsmåling med Polars produkter her.


Øjet for den høje kvalitet af både produkter og data følger Polar den dag i dag, hvor samtlige funktioner på deres ure er udviklet af Polar selv. Polar har desuden offentligt tilgængelige videnskabelige artikler som ligger til grund for alle de oplysninger og analyser Polars ure og programmer kan vise.


Et eksempel kunne være Polars daglige aktivitetsmål, som er defineret ud fra Verdenssundhedsorganisationens (WHO) minimums aktivitetsanbefalinger. Dvs. at alle aktiviteter tæller med mod dit daglige mål, hvormed du undgår ikke at nå dit daglige aktivitetsmål defineret udelukkende på skridt, fordi du har cyklet 4 timer og så slappet af resten af dage

Polar og Pulsure.dk

Hos Pulsure.dk har vi samarbejdet med Polar lige siden vores start i 2001 (Faktisk har Henrik som er indehaver af Pulsure.dk, solgt Polar siden 1997), så vi har med andre ord været med fra begyndelsen. Vi har derfor en stor viden om produkterne og et rigtig godt samarbejde med Polar, som sikrer at vi hurtigt og effektivt kan udføre support og behandle reklamationer.


Vi stiler efter at have det komplette sortiment af Polar produkter, som de første og billigste på det danske marked, så hvis du savner et Polar produkt på vores hjemmeside, eller har set det billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller pr. e-mail på salg@pulsure.dk