FOSSIL

21 varer

Stigende orden
pr. side

21 varer

Stigende orden
pr. side

 

Amerikanske Fossil har lavet moderigtige ure til både herrer og damer siden 1984. I begyndelsen producerede Fossil helt klassiske analoge ure i flotte designs. Indenfor de senere år er Fossil også begyndt at lave smartwatches med sportsfunktioner, aktivitetstracker og pulsmåler. På Pulsure.dk finder du et bredt udvalg af både smartwatches og helt klassiske analoge ure til både herrer og damer.

Fossil ure til alle formål

Der findes Fossil ure til alverdens forskellige formål lige fra helt fint brug og hverdagsur til sportsur eller aktivitetstracker. Sagt med andre ord - Fossil urene kan det hele. 

I de seneste år er Fossil blevet meget kendt for deres fede smartwatches. Noget af det bedste ved Fossil smartwatches, og det som har gjort dem så uhyre populære er, at de er ekstremt flotte og samtidig meget prisvenlige. Man kan således få et pænt herreur eller dameur, som man ikke ved første øjekast kan se, er et smartwatch. 

Man kan samtidig få et helt “almindeligt” analogt ur med batteri og visere. De er ligeledes meget prisvenlige, men er stadig lavet i en meget høj kvalitet og et flot design. 

 

Prisvenlige ure i høj kvalitet fra Fossil


Man tror næsten det er løgn, når man første gang ser, hvor meget man egentlig kan få for pengene hos Fossil. Både deres smartwaches, hybridure og klassiske analoge ure er utroligt flotte og lækre og fås til en særdeles overkommelig pris. Når man sammenligner med mange af konkurrenterne, forstår man hurtigt, hvorfor Fossil ure er blevet så populære. 

At prisen er til at betale gør det endda muligt at have mere en bare ét Fossil ur i samlingen. Og netop det går meget godt i spænd med Fossils store udvalg af ure, da der findes et hav af forskellige ure til forskellige lejligheder. Du kan eksempelvis sagtens både have et Fossil Smartwatch, hybridur og klassisk analogt ur som alle kan noget forskelligt, og egner sig til at blive brugt ved forskellige lejligheder.

 

Fossil Smartwatches


Med et Fossil Smartwatch får man et alt-i-et ur, som er spækket med fede funktioner til både hverdag og sport. Alle Fossil smartwatches har indbygget optisk pulsmåler, som måler pulsen direkte på håndleddet. Dette gør uret i stand til at måle en lang række fysiologiske data, som kan hjælpe dig til at restituere bedre, træne bedre og sove bedre. Et Fossil smartwatch tracker hvor mange skridt man går i løbet af dagen, hvor mange kalorier man forbrænder og hvordan man sover. 

Fossil urene har også indbygget GPS og en lang række sportsfunktioner, så uret fungerer som løbeur, cykelcomputer og meget mere. Det kan måle hvor langt man løber eller gå, hvor hurtigt og en masse andre data. 


Derudover har Fossil urene naturligvis en masse fede smartwatch-funktioner, så man kan læse sine beskeder og mails, se vejrudsigt og kalender, se kort og benytte en masse af din smartphones app’s direkte på uret. 


Synes du, at et smartwatch bliver for teknisk og avanceret, har Fossil lavet det perfekte ur til dig. Fossil har lanceret en række Hybrid smartwatches, som er en kombination imellem et klassisk analogt ur med visere og et smartwatch. Fossil Hybrid urene har almindelige analoge visere, men bag dem gemmer sig et lille display, som kan vise en række smartwatch data. Det er med andre ord et forsimplet men meget elegant smartwatch.

 

Smukke og elegante analoge Fossil ure


Udover de fede smartwatches og hybrid-ure laver Fossil stadig smukke og moderigtige klassiske analoge ure til både herrer og damer. 

På trods af de lave priser er urene lavet i materialer af høj kvalitet. Urene er typisk monteret med enten en læderrem eller stållænke, de er vandtætte ned til 50 meter og har et hærdet mineralglas som mindsker risikoen for ridser. 

Et klassisk Fossil ur kan være fedt at have i samlingen, så man kan skifte mellem sit smartwatch, sportsur eller aktivitetstracker og over til et mere klassisk og elegant ur til finere brug.