Skagen denmark

11 varer

Stigende orden
pr. side

11 varer

Stigende orden
pr. side

 

Skagen Denmark laver smukke og elegante ure, hvor designet er inspireret af den minimalistiske og rene danske stil. Skagen laver både analoge ure, og har senere også kastet sig over smartwatches og sportsure. Netop derfor har vi taget Skagen ure ind på Pulsure.dk, da vi nu både kan tilbyde fede ure til sport og i smartwatch-kategorien, samt de smukke analoge ure, som kan fungere som et alternativ til finere brug. 

Historien om Skagen Denmark

Skagen Denmark har lavet smukke og elegante ure siden 1989. Skagen Design blev stiftet af ægteparret, Henrik og Charlotte Jorst. De flyttede til USA i 1989 med drømmen om at starte deres egen virksomhed og valget faldt på ure. Skagen Design blev stiftet, og ambitionen var at designe smukke ure inspireret af den danske natur omkring Skagen, stranden og klitterne. Ægteparret havde stor succes takket være deres sans for flot og moderne design i nordisk stil, og Skagen Design blev hurtigt et anerkendt urmærke, som blev solgt verden over. 

I 2012 blev Skagen Denmark solgt til amerikanske Fossil, hvis ure vi også forhandler på Pulsure.dk. Netop derfor kan man også se mange ligheder i styresystemet og funktionaliteten på Fossil og Skagens smartwatches, som hurtigt er blevet meget populære. 


Skagen Denmark ure til både hverdag, fest og sport

Der findes et Skagen Denmark ur til alle formål lige fra helt fint brug og hverdagsur til sportsur eller aktivitetstracker. Sagt med andre ord - Skagen urene kan det hele. 

Skagen har altid været kendt for deres flotte og stilrene klassiske analoge ure, men har i de senere år kastet sig over at lave lige så flotte smartwatches for at følge med tidens trend. Ligesom Fossils smartwatches rammer Skagen urene et meget attraktivt prispunkt, hvor de fleste kan være med. 

Man kan således få et pænt herreur eller dameur, som man ikke ved første øjekast kan se, er et smartwatch. 

Man kan samtidig få et helt “almindeligt” analogt ur med batteri og visere. De er ligeledes meget prisvenlige, men er stadig lavet i en meget høj kvalitet og et flot design. 

Prisvenlige ure i høj kvalitet

Man tror næsten det er løgn, når man første gang ser, hvor meget man egentlig kan få for pengene hos Skagen Denmark. Både deres smartwaches og klassiske analoge ure er utroligt flotte og lækre og fås til en særdeles overkommelig pris. Når man sammenligner med mange af konkurrenterne, forstår man hurtigt, hvorfor Skagen ure er blevet så populære. 

At prisen er til at betale gør det endda muligt at have mere en bare ét Skagen ur i samlingen. Og netop det går meget godt i spænd med Skagens store udvalg af ure, da der findes et hav af forskellige ure til forskellige lejligheder. Du kan eksempelvis sagtens både have et Fossil Smartwatch og klassisk analogt ur som alle kan noget forskelligt, og egner sig til at blive brugt ved forskellige lejligheder.

Skagen Denmark Smartwatches

Med et Skagen Smartwatch får man et alt-i-et ur, som er spækket med fede funktioner til både hverdag og sport. Alle Skagens smartwatches har indbygget optisk pulsmåler, som måler pulsen direkte på håndleddet. Dette gør uret i stand til at måle en lang række fysiologiske data, som kan hjælpe dig til at restituere bedre, træne bedre og sove bedre. Et Skagen smartwatch tracker hvor mange skridt man går i løbet af dagen, hvor mange kalorier man forbrænder og hvordan man sover. 

Skagen urene har også indbygget GPS og en lang række sportsfunktioner, så uret fungerer som løbeur, cykelcomputer og meget mere. Det kan måle hvor langt man løber eller gå, hvor hurtigt og en masse andre data. 


Derudover har Skagen urene naturligvis en masse fede smartwatch-funktioner, så man kan læse sine beskeder og mails, se vejrudsigt og kalender, se kort og benytte en masse af din smartphones app’s direkte på uret. 

Smukke, elegante og bæredygtige analoge ure

Udover de fede smartwatches laver Skagen stadig smukke og moderigtige klassiske analoge ure til både herrer og damer. 

På trods af de lave priser er urene lavet i materialer af høj kvalitet. Urene er typisk monteret med enten en læderrem eller stållænke, de er vandtætte ned til 50 meter og har et hærdet mineralglas som mindsker risikoen for ridser. 


Urkassen på Skagens analoge ure er lavet af 50% grunbrugt rustfrit stål og emballagen er lavet i FSC-certificerede genbrugsmaterialer.