Garmin løbeure

Her finder du alle de nyeste og fedeste løbeure fra Garmin, herunder hele Fenix 7-serien, Garmin Forerunner-serien, Instinct 2-serien og de populære Garmin Vivo-ure. 

1-36 af 54

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 54

Side
Stigende orden
pr. side

Garmin har sat sig solidt på tronen som det førende mærke af løbeure i Danmark, og hele verdenen for den sags skyld, og det er ikke uden grund. Garmin har gang på gang bevist, at de er først på markedet med de nyeste og mest innovative funktioner i deres løbeure, og de præsenterer det ene revolutionerende pulsur efter det andet, som konkurrenterne efterfølgende skal prøve at leve op til.

Garmin Forerunner løbeure

Garmin Forerunner-serien startede det hele da Garmin producerede det første løbeur med GPS, og Forerunner-serien byder stadig i dag på nogle af de bedste ure til løb og træning. Garmin Forerunner ure findes i alle prisklasser og til alle ambitionsniveauer uanset om man er ny løber, som skal bruge et simpelt og brugervenligt løbeur til en lav pris, eller om man er rutineret triatlet, som skal bruge et avanceret multisportsur med funktioner til intervaltræning, tracking af form og restitutionsanbefalinger. En anden fordel ved Garmin Forerunner urene er, at er designet til at matche din aktive livsstil med et letvægtsdesign, som gør dem utroligt behagelige at have på. Derudover kommer mange af modellerne i forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse som passer lige til dit håndled.

I Garmins Forerunner-serie finder du:

Både pris og kompleksitet i urene stiger, jo længere man kommer ned ad listen. Garmin Forerunner 45/45S og 55 er glimrende løbeure til begynderen eller til løbere, som blot ønsker et simpelt, brugervenligt og prisvenligt løbeur, som måler de vigtigste og mest basale data som puls, distance, hastighed, tid, pulszoner osv.

Vil man have et Garmin ur, som har en tand flere funktioner som f.eks. intervaltræning, træningsplaner, flere fysiologiske målinger, løbetests og restitutionsanbefalinger kan man med fordel vælge et Garmin Forerunner ur i “mellemklassen” - Forerunner 245, Forerunner 255 eller Forerunner 265. Her får man et Garmin løbeur, som har alle topfunktionerne til løb, i et slankt og let design, med mulighed for musik på uret samt forskellige størrelser så du kan finde den der passer lige præcist dig. Med disse modeller er man sikret et Garmin løbeur fra øverste hylde, men uden de mere avancerede golf-, triatlon- og outdoor-funktioner fra f.eks. Garmin Fenix urene eller Forerunner 945, 955 og 965.

Topmodellerne blandt Garmin Forerunner urene, Forerunner 945, 955 og 965, er de mest avancerede ure i rækken, som kan bruges til triatlon og alverdens former for multisport. De er spækket med fede løbefunktioner, så er man ude efter det vildeste og bedste løbeur med flest funktioner, er Garmin Forerunner 965 svaret. Her får man et løbeur som måler Running Dynamics, som er Garmins svar på en løbestilsanalyse, Training Load, Training Balance, træningsparathed og meget mere. Det er med andre ord en løbetræner på håndleddet, som kan fortælle alt om træningsdata, formfremgang og træningsstatus. I tilgift kommer både Forerunner 965 og 265 med en knivskarp AMOLED skærm med smæk på farver og detaljer i en hidtil uset grad.

Garmin Fenix Løbeure

Garmin Fenix er Garmins topserie af multisportsure til løb, outdoor aktiviteter og hverdagsbrug. Lige siden det første Garmin Fenix ur blev præsenteret i 2012, har Fenix urene været blandt de mest efterspurgte ure hos de kvalitetsbevidste Garmin kunder. Populariteten eksploderede med Garmin Fenix 3 i 2015, og særligt med Garmin Fenix 3 Sapphire HR i 2016, hvor optisk pulsmåling på håndleddet for alvor slog igennem. Det er ikke uden grund, at Garmin Fenix urene er blevet de mest populære Garmin ure. Udover at være et fantastisk løbeur, er Fenix urerne et utroligt lækkert og flot hverdagsur i et robust design med massevis af smartwatch-funktioner, aktivitetsmåler og sportsfunktioner til alle slags aktiviteter lige fra løb, cykling og svømning til skiløb, kajak og fitnesstræning

Garmin Fenix 7 løbeure

Garmin Fenix 7-serien er de nyeste, bedste og fedeste løbeure, man overhovedet kan få. Fenix 7 er et overflødighedshorn af fede funktioner pakket ind i et ekstremt lækkert design. Der findes simpelthen ikke løbeure med flere deciderede løbefunktioner end Fenix 7. F.eks. er Fenix 7 urene de første til at kunne måle udholdenhed i realtid - det gør det muligt at se, hvor meget energi man har tilbage, og hvilket pace man kan opretholde på resten af løbeturen.

På Pulsure.dk finder du følgende Fenix 7 modeller:

Fenix 7S:

Fenix 7:

Fenix 7X:

Garmin Fenix 6 løbeure

Garmin Fenix 6 er den tidligere version af topmodellen. Vi har fører stadigvæk ganske få modeller af denne version på Pulsure.dk. Her har du altså mulighed for at købe et suverænt godt ur til en uhyrlig god pris. Vi forhandler følgende Fenix 6 modeller:

Garmin Fenix 6S:

 • Garmin Fenix 6s Sapphire Rose Gold
 • Garmin Fenix 6s Pro Solar Light Gold
 • Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst

Garmin Fenix 6:

 • Garmin Fenix 6 Pro
 • Garmin Fenix 6 Pro Solar Sort med grå rem

Garmin Fenix 6X:

 • Garmin Fenix 6x Pro Solar Titanium

Garmin Epix 2 løbeure

Garmin Epix 2 serien forbinder alle de fede funktioner fra Fenix 7 urerne med en knivskarp AMOLED skærm. Her får du smæk på farverne og detaljerne på dit kort fremstår klart og hurtigt, så du ikke længere risikerer at miste overblikket, selvom du skal finde de små stier i skoven. Touch funktionen reagerer hurtigt og glidende, så det er en sand fornøjelse at navigere rundt på uret og displayet lyser så meget op at du, uden problemer, kan aflæse alt dit data selv i den skarpeste sommersol.

I Epix 2-serien finder du følgende ure:

Garmin Instinct 2-serien

Garmin Instinct 2 er en ny joker blandt de fedeste løbeure. Dette er anden generation af Instinct ure, som for alvor er blevet et konkurrencedygtigt løbeur. Det henvender sig primært til trailløbere og ultraløbere, som har brug for et ekstremt holdbart ur med ekstrem lang batterilevetid.

Det rå design henvender sig også til de vilde outdoor-typer og kommer i 3 størrelser så du får det helt rigtige fit til dit håndled.

Hos Pulsure.dk finder du følgende Garmin Instinct 2 modeller:

Med Solar soloplader i displayet:

 • Garmin Instinct 2S Solar - 40 mm.
 • Garmin Instinct 2 Solar - 45 mm.
 • Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition - 45 mm.
 • Garmin Instinct 2S Solar Surf Edition - 40 mm.
 • Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition - 45 mm.
 • Garmin Instinct 2X Solar

Uden Solar soloplader i displayet:

 • Garmin Instinct 2S - 40 mm.
 • Garmin Instinct 2 - 45 mm.
 • Garmin Instinct 2S Camo Edition - 40 mm.
 • Garmin Instinct 2 Camo Edition - 45 mm.
 • Garmin Instinct 2S Surf Edition - 40 mm.
 • Garmin Instinct 2 Surf Edition - 45 mm.

Garmin Venu løbeure

Sidst men ikke mindst indeholder Garmins Venu-serie også en række fede og prisvenlige løbeure, som alle kommer med et elegant og lækkert design og en knivskarp skærm.

I Venu-serien finder du følgende ure:

Garmin Venu 2 og Venu 2S er to meget populære sportsure i to forskellige størrelser; et ur til damer og et ur til herrer. Det er pulsure, som kan bruges til alle slags aktiviteter, har indbygget GPS, aktivitetsmåler og smartwatch funktioner. Vivoactive Venu 2S og 2 henvender sig til motionssegmentet, som ikke har behov for de mest avancerede og nørdede træningsfunktioner, som findes i Garmin Fenix og Forerunner urene. Med disse ure kommer Garmin også med et bud på et elegant hverdagsur, som ikke, ved første øjekast, ”bare” ligner et løbeur som passer bedre til træningstøjet end til festtøjet.