Garmin løbeure

Her finder du alle de nyeste og fedeste løbeure fra Garmin, herunder hele Fenix 7-serien, Garmin Forerunner-serien, Instinct 2-serien og de populære Garmin Vivo-ure. 

1-36 af 90

Side
Faldende orden
pr. side

1-36 af 90

Side
Faldende orden
pr. side

Garmin har sat sig solidt på tronen som det førende mærke af løbeure i Danmark, og hele verdenen for den sags skyld, og det er ikke uden grund. Garmin har gang på gang bevist, at de er først på markedet med de nyeste og mest innovative funktioner i deres løbeure, og de præsenterer det ene revolutionerende pulsur efter det andet, som konkurrenterne efterfølgende skal prøve at leve op til.

Garmin Forerunner løbeure

Garmin Forerunner-serien startede det hele da Garmin producerede det første løbeur med GPS, og Forerunner-serien byder stadig i dag på nogle af de bedste Garmin ure til løb og træning. Garmin Forerunner ure findes i alle prisklasser og til alle ambitionsniveauer uanset om man er ny løber, som skal bruge et simpelt og brugervenligt løbeur til en lav pris, eller om man er rutineret triathlet, som skal bruge et avanceret multisportsur med funktioner til intervaltræning, tracking af form og restitutionsanbefalinger.
En anden fordel ved Garmin Forerunner urene er, at de fleste ure i serien passer rigtigt godt til damer, da de er lavet med en forholdsvis lille og let urkasse, som passer perfekt på smalle håndled. Mangler man et Garmin dame løbeur, er alle urene mellem Forerunner 30 og Forerunner 745 derfor et glimrende valg.

I Garmins Forerunner-serie finder du:

Både pris og kompleksitet i urene stiger, jo længere man kommer ned ad listen. Garmin Forerunner 30, 35, 45 og 45S er glimrende løbeure til begynderen eller til løbere, som blot ønsker et simpelt, brugervenligt og prisvenligt løbeur, som måler de vigtigste og mest basale data som puls, distance, hastighed, tid, pulszoner osv.

Vil man have et Garmin ur, som har en tand flere funktioner som eksempelvis intervaltræning, træningsplaner, flere fysiologiske målinger, løbetests og restitutionsanbefalinger kan man med fordel vælge et Garmin Forerunner ur i “mellemklassen” - Forerunner 245, Forerunner 645 eller Forerunner 735XT. Her får man et Garmin løbeur, som har alle topfunktionerne til løb, i et slankt og let design, som både fungerer som løbeur til mænd og kvinder. Med disse tre modeller, både med eller uden musikafspiller, er man sikret et Garmin løbeur fra øverste hylde, men uden de mere avancerede triathlon- og outdoor-funktioner fra eksempelvis Garmin Fenix urene eller Forerunner 935 og 945.

Topmodellerne blandt Garmin Forerunner urene, Forerunner 935 og Forerunner 945, er de mest avancerede ure i rækken, som kan bruges til triathlon og alverdens former for multisport. De er spækket med fede løbefunktioner, så er man ude efter det vildeste og bedste løbeur med flest funktioner, er Garmin Forerunner 945 svaret. Her får man et løbeur som måler Running Dynamics, som er Garmins svar på en løbestilsanalyse, Training Load, Training Balance, iltmætning af blodet og meget mere. Det er med andre ord en løbetræner på håndleddet, som kan fortælle alt om træningsdata, formfremgang og træningsstatus.

Garmin Fenix 7 løbeure

Garmin Fenix 7-serien er de nyeste, bedste og fedeste løbeure, man overhovedet kan få. Fenix 7 er et overflødighedshorn af fede funktioner pakket ind i et ekstremt lækkert design. 
Der findes simpelthen ikke løbeure med flere deciderede løbefunktioner end Fenix 7. Eksempelvis er Fenix 7 urene de første til at kunne måle udholdenhed i realtid - det gør det muligt at se, hvor meget energi man har tilbage, og hvilket pace man kan opretholde på resten af løbeturen. 

På Pulsure.dk finder du følgende Fenix 7 modeller: 

Fenix 7S: 

Fenix 7:

Fenix 7X: 

Garmin Fenix 6 løbeure

Garmin Fenix er Garmins topserie af multisportsure til løb, outdoor aktiviteter og hverdagsbrug. Lige siden det første Garmin Fenix ur blev præsenteret i 2012, har Fenix urene været blandt de mest efterspurgte ure hos de kvalitetsbevidste Garmin kunder. Populariteten eksploderede med Garmin Fenix 3 i 2015, og særligt med Garmin Fenix 3 Sapphire HR i 2016, hvor optisk pulsmåling på håndleddet for alvor slog igennem.
På Pulsure.dk kan du finde versioner af Fenix 6 i alle størrelser og farver. Vi forhandler følgende Fenix 6 modeller:

Garmin Fenix 6S:

  • Garmin Fenix 6s Sapphire
  • Garmin Fenix 6s Sapphire Rose Gold
  • Garmin Fenix 6s Pro Rose Gold
  • Garmin Fenix 6S Pro

Garmin Fenix 6:

  • Garmin Fenix 6 Sapphire
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium
  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium Med Titaniumrem
  • Garmin Fenix 6 Pro

Garmin Fenix 6X:

Det er ikke uden grund, at Garmin Fenix 6 urene er blevet de mest populære Garmin ure. Udover at være et fantastisk løbeur, er Garmin Fenix 6 og et utroligt lækkert og flot hverdagsur i et robust design med massevis af smartwatch-funktioner, aktivitetsmåler og sportsfunktioner til alle slags aktiviteter lige fra løb, cykling og svømning til skiløb, kajak og fitnesstræning. En anden populær faktor ved Garmin Fenix 6 er, at de bliver lavet i tre forskellige størrelser, så der findes et Fenix 6 ur til alle, uanset om man er mand eller dame og har store eller små håndled.
Du kan læse meget mere om Garmin Fenix 6-serien PÅ DETTE LINK.

Garmin Vivo løbeure

Sidst men ikke mindst indeholder Garmins Vivo-serie også en række fede og prisvenlige løbeure, herunder det meget kompakte og lette Vivosport armbånd, Vivoactive 4 og Vivoactive 4S samt Garmin Venu.
Garmin Vivoactiv 4S og Vivoactive 4 er to meget populære sportsure i to forskellige størrelser; et ur til damer og et ur til herrer. Det er pulsure, som kan bruges til alle slags aktiviteter, har indbygget GPS, aktivitetsmåler og smartwatch funktioner. Vivoactive 4S og 4 henvender sig til motionssegmentet, som ikke har behov for de mest avancerede og nørdede træningsfunktioner, som findes i Garmin Fenix og Forerunner urene.
Garmin Venu ligger størrelsesmæssigt lige midt imellem Vivoactive 4 og 4S, og egner sig derfor perfekt som hverdagsur, løbeur og pulsur til både mænd og kvinder.

Garmin Instinct 2-serien

Garmin Instinct 2 er en ny joker blandt de fedeste løbeure. Dette er anden generation af Instinct ure, som for alvor er blevet et konkurrencedygtigt løbeur. Det henvender sig primært til trailløbere og ultraløbere, som har brug for et ekstremt holdbart ur med ekstrem lang batterilevetid. 

Det rå design henvender sig også til de vilde outdoor-typer. 

Hos Pulsure.dk finder du følgende Garmin Instinct 2 modeller: 

Med Solar soloplader i displayet: 

Uden Solar soloplader i displayet: