Headsets

Trådløse bluetooth headset til musik under træning er blevet voldsomt populære de senere år. Flere og flere pulsure understøtter musikstyring og nogle har endda hukommelse til at ligge musik direkte på uret - eksempelvis hele Garmin Fenix 5 PLUS-serien, Garmin Vivoactive 3 Music og Garmin Forerunner 645 Music
Hos Pulsure.dk har vi et bred udvalg trådløse høretelefoner til sport, løb, cykling, fitness osv. fra kendte mærker som Sony, Miiego, Aftershokz og Havit. 

25 varer

Stigende orden
pr. side

25 varer

Stigende orden
pr. side

Gør din træning lettere og sjovere med musik i ørene. Med vores brede udvalg af trådløse bluetooth headset til sport, har vi noget som passer til alle smartphones, alle ure og alle former for aktivitet. 

In-ear trådløse bluetooth høretelefoner til sport
Et in-ear headset betyder, at øreproppen sidder helt inde i øret og derved lukker alt anden lyd og støj ude. Desuden sidder in-ear hovedtelefoner som regel rigtig godt fast i øret, og egner sig derfor perfekt til sport. 
In-ear høretelefoner til sport fås både som "almindelig" trådløse, hvor en ledning forbinder de to earbuds bag nakken, men forbindelsen til telefonen eller ur er trådløs. 
Et godt eksempel på sådan et par er Havit i39, som kan fås til en meget attraktiv pris. 

En anden varriant af in-ear hovedtelefoner, som varmt kan anbefales, hvis kvaliteten skal være helt i top er danske Miiego M1+. Udover at være et in-ear headset med lækre ørepuder i memory foam, har M1+ By Miiego også en justerbar bøjle, som sidder rundt om øret, og sikrer at de sidder helt fast, uanset om man løber, cykler, dyrker fitness eller noget helt andet. 

Den anden type in-ear høretelefoner til sport som findes, er de "true wireless" eller ægte trådløse headset. Her er der ingen ledning som forbinder de to sider, og man får derfor den komplette følelse af frihed helt uden ledninger på løbeturen. Nogle af de bedste bud her er Havit Earbuds G1W, Havit Earbuds G2W eller Havit i93. 

Over ear trådløse bluetooth hovedtelefoner til sport og fitness
Den anden type headsets der findes til sport er "over ear". Det vil sige, at man ikke har ørepropper helt inde i øret, men i stedet en pude som sidder uden på øret, eller omslutter øret helt. 

Denne type headset kan varmt anbefales til eksempelvis fitness eller hverdagsbrug, hvor den ekstra vægt ikke betyder lige så meget som på en løbetur. Fordelen ved over-ear høretelefoner til sport er, at de giver en fantastisk lyd og en god dyb bass. 

Miiego BOOM er noget af de ypperste kvalitet man kan få i et trådløst over-ear headset til fitness. De omslultter hele øret og spiller fantastisk godt. Det særlige ved Miiego BOOM er de udskiftelige ørepuder, hvor der altid medfølger særlige puder til sport og nogle andre til hverdag. 

Vil man have rigtig meget værdi for pengene i et over-ear headset til hverdag og fitness er Havit F9 eller Havit i65 to rigtigt gode bud. 

Sidst men ikke mindst skal Miiego AL3+ modellerne nævnes som en slags hybrid mellem over-ear og in-ear. De er lettere og mere agile en klassiske over-ear headset, så de sagtens kan bruges til løb og cykling, men samtidig sidder der ikke nogle ørepropper helt inde i øret. Her får man også en super lydkvalitet til en fornuftig pris. 

Innovativ "Bone Conduction"
Aftershokz er en ny revolutionerende spiller på markedet. Deres unikke "bone conduction" teknologi spiller musikken direkte ind i kindbensknoglen og holder på den måde øret frit, så man samtidig kan høre andre lyde som biler og andet trafik. Det er en sikker og smart løsning til musik under cykling og løb.