Kæmpe Demo-salg - Gør et kup blandt de mange demo produkter der sælges BILLIGT! - Se mere HER 

Trustpilot

7364 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 7674 8074
E-Mærke Logo

Headsets


Trådløse bluetooth headset til musik under træning er blevet voldsomt populære de senere år. Flere og flere pulsure understøtter musikstyring og nogle har endda hukommelse til at ligge musik direkte på uret.
Hos Pulsure.dk har vi et bred udvalg af kvalitetsheadset fra Jabra, Miiego, Aftershokz og TomTom. 

Gør din træning lettere og sjovere med musik i ørene. Med vores brede udvalg af trådløse bluetooth headset, har vi noget som passer til alle smartphones og alle former for aktivitet. 

Vores høretelefoner fra Jabra sikrer en perfekt pasform og lukker al anden lyd ude. Pulse modellen kan endda måle puls direkte i øret og tranmittere det videre til et sportsur eller smartphone. 
Miiego tilbyder trådløse bluetooth headset i alle prisklasser og pasformer - de er super brugervenlige og giver en imponerende god lyd!
Aftershokz er en ny revolutionerende spiller på markedet. Deres unikke "bone conduction" teknologi spiller musikken direkte ind i kindbensknoglen og holder på den måde øret frit, så man samtidig kan høre andre lyde som biler og andet trafik. Det er en sikker og smart løsning til musik under cykling og løb.
TomToms headset er skræddersyet til TomTom Runner 2 og Runner 3 urene, men passer også til alle andre bluetooth enheder. 

Se mere

Vis efter

Filter

Kategori
  1. Miiego - Headsets (3)
  2. Aftershokz - Headsets (1)
  3. Jabra - Headsets (1)

5 vare(r)

Miiego AL3+ Woman

Miiego AL3+ Woman

DKK 599,00
Miiego AL3+ Freedom

Miiego AL3+ Freedom

DKK 599,00
M1 By Miiego

M1 By Miiego

DKK 699,00
Jabra Sport Pulse

Jabra Sport Pulse

DKK 1.199,00

DKK 1.499,00

5 vare(r)