Biemme

21 varer

Stigende orden
pr. side

21 varer

Stigende orden
pr. side

Biemme - Essensen af Cykling

Historien om Biemme startede tilbage i 1978, da brandet blev grundlagt i Italien. Lige fra virksomhedens spæde start har Biemme designet, udviklet, testet og produceret kvalitetsfyldt og stilfuldt cykeltøj til både amatørrytteren og den professionelle cykelrytter. 

For at sikre cykeltøjets høje kvalitet og funktionalitet afsætter de utroligt mange ressourcer på at teste produkterne med atleter på alle tænkelige niveauer under produktudviklingsfasen. Undervejs i testfasen finpudses og justeres tøjet derfor ned til mindste detalje, så Biemme i sidste ende kan levere det bedst tænkelige cykeltøj.

Biemme laver da også produkter som selv de bedste og mest krævende ryttere, uden tøven, trækker over hovedet til cykelløb på den øverste hylde i cykelsporten. Biemme er nemlig officiel tøjsponsor for WorldTour-holdet Astana Qazaqstan Team, hvilket betyder, at Michael Mørkøv, Mark Cavendish, Anthon Charmig og deres holdkammerater i 2024-sæsonen kører i tøj designet og udviklet af den italienske cykeltøjsproducent.

Hos Pulsure.dk har vi i den forbindelse sørget for, at du kan tilslutte dig heppekoret og iklæde dig den blå Biemme Astana Kortærmet Jersey og de matchende Biemme Astana Bibshorts, når Mørkøv skal forsøge at hjælpe Cavendish med at skrive historie med etapesejr nummer 35 ved Tour de France i sommeren 2024.

Biemme Cykeltøj i italiensk design og kvalitet til fornuftige priser

Italiensk design og kvalitet klinger umådeligt godt i ørene - og Biemme lever på bedste vis op til dette kvalitetsstempel med deres nyeste sommer- og vinter-kollektion, hvor de har formået at kombinere et særdeles lirens og stilfuldt udtryk med de højeste standarder inden for funktionalitet, komfort og aerodynamik.

Et nærmere kig ind i sommer-kollektionen bevidner da også om et nøje udvalgt sortiment af kortærmede cykeltrøjer og bibshorts, som er skabt til træningsture og cykelløb i sommermånederne. Det omfatter bl.a. den aerodynamiske og åndbare Biemme Hill Kortærmet Jersey til herre samt det italienske brands must-haves cykelbukser, Biemme Bibshorts Vivo Plus.

Kollektionen inkluderer desuden også Biemme Nature Kortærmet Jersey til herre, som er en del af Biemmes Green Line projekt, da cykeltrøjen er bæredygtigt produceret. Når du kører de danske landeveje tynde i denne cykeltrøje, sætter du derfor samtidig en grønnere fremtid på dagsordenen.

Cykeltøj til vinteren og overgangsmånederne

Som cykelrytter i Danmark, er man unægteligt nødt til at være forberedt og klædt på til meget omskiftelige vejrforhold. Når kulden begynder at snige sig ind over det danske land, bliver vinter-kollektionen fra Biemme derfor i stedet din bedste træningsmakker.

Foruden langærmede cykeltrøjer, regnjakker og vindveste, består udvalget ligeledes af tilbehør i form af løse ærmer og løse ben, som er perfekte til overgangsmånederne i foråret og i efteråret.

Hos Pulsure.dk holder vi i spænding øje med nye produkter og designs fra Biemme, så vi hele tiden kan holde udvalget opdateret med det bedste og mest lirens cykeltøj fra det italienske brand.