High5

4 varer

Stigende orden
pr. side

4 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag High5 - af atleter til atleter

High5 Sports Nutrition blev grundlagt tilbage i 1994, da to britiske triatleter stiftede virksomheden med formålet om at udvikle ernærings- og energiprodukter til udholdenhedsatleter. Stifterne af High5 konkurrerede selv i nogle af de hårdeste konkurrencer i verden, hvilket betød, at de var yderst opmærksomme på kvaliteten og effekten af deres produkter. 

Først og fremmest skulle energiprodukterne have den tilsigtede virkning, men derudover var det ligeledes en stor prioritet, at produkterne skulle have en let smag, være stabile i maven og være praktiske at anvende.

Denne forudsætning for deres produktudvikling betød bl.a., at High5 var de første i verden til at lancere en 2:1 fruktose energidrik, mens de ligeledes var de første i verden til at foretage avancerede kulhydrat-optagelsestests med eliteatleter.

Selvom produkterne er testet i samarbejde med topatleter, har High5 dog ikke kun eliteatleten for øje. 

Hvis du selv har løbet et officielt motionsløb, så er der nemlig god chance for, at High5’s energiprodukter har været tilgængelige på ruten. High5 er nemlig officiel ernæringspartner ved mere end 500 løb og events rundt omkring i verden, hvorfor de er en loyal træningspartner for både eliteudøveren og motionisten, som udelukkende har en målsætning om at nå til mållinjen.

Kvalitetsfyldte energiprodukter fulde af smag fra High5 

High5 adskiller sig særligt fra deres konkurrenter på baggrund af den yderst gode smag i deres energiprodukter. At produkterne er så velsmagende kommer da heller ikke som den store overraskelse, når man tager i betragtning, at den britiske virksomhed var den første i Europa til at bruge ægte frugtjuice i deres produkter. 

Frugtjuicen sikrer en let og forfriskende smag, hvilket i høj grad har været medvirkende til, at High5 i dag producerer en af de absolut mest populære energigels på markedet i form af High5 Energy Gel

Foruden energigels indgår elektrolyt tabletter ligeledes i sortimentet. High5 Zero Tabs, som er sukkerfrie og ikke indeholder kalorier, er perfekte til dig, der gerne vil forblive hydreret og bibeholde en god væskebalance både før, under og efter træning. Mineralerne i tabletterne hjælper samtidig dine muskler med at arbejde optimalt og dermed undgå kramper.

Den fantastiske smag i High5’s produkter kommer ligeledes til udtryk i High5 Energibar, der er så lækker, at den ligeså vel kan nydes som en snack, som den kan anvendes i forbindelse med din træning. Energibaren består af naturlige ingredienser og med et indhold på 35 gram ren kulhydrat, er den ideel både før og under aktivitet.

Hvis du er på udkig efter energi, som har en fantastisk smag, er praktisk at anvende og ikke mindst er stabilt for maven, så er High5’s energiprodukter ideelle for dig.