GribGrab

21 varer

Stigende orden
pr. side

21 varer

Stigende orden
pr. side

 

GripGrab er en dansk producent af cykelbeklædning og tilbehør. De er særligt kendt for deres eminente handsker og skoovertræk, som er blevet danske cykelryttere og motionisters foretrukne valg blandt de mange mærker på markedet. 


GripGrab blev stiftet i 2000, hvor de fra starten fokuserede på handsker, hvilket de stadig gør. Siden da har de udvidet deres sortiment til at indeholde et ganske imponerende udvalg af handsker, skoovertræk, sokker, huer, svedundertrøjer, halsedisser og meget mere cykeltilbehør og accessories. 


Verdens bedste cykelhandsker er GripGrab handsker


GripGrab handskerne bliver af mange anset som verdens bedste cykelhandsker. Deres udvalg af forskellige handsker til både vinter, forår og sommer samt landevej, MTB og cross er ganske enkelt imponerende. GripGrab har en perfekt handske til alle tænkelige forhold og discipliner. 


Eksempelvis har verdensstjernen på både landevej og cyclecross, Mathieu van Der Poel, benyttet GripGrab handsker i mange år for at sikre det bedste greb om styret til de krævende cross konkurrencer.

 

GripGrab skoovertræk lavet til de danske forhold

Den næstmest kendte produktgruppe fra danske GripGrab er skoovertræk. Hvis man cykler i Danmark året rundt er gode skoovertræk en livsvigtig nødvendighed. Et godt skoovertræk skal både være vandtæt, passe til den temperatur man kører i, holde på varmen, have en tæt pasform og være skræddersyet til den disciplin, man dyrker. Alt det kan GripGrab opfylde til perfektion. 


GribGrap laver nogle af de mest innovative, varme og vandtætte skoovertræk til cykling i Danmark når det er rigtigt koldt og vådt. Det er en kæmpe udfordring at lave et skoovertræk, som både skal være fleksibelt og kunne trækkes ud over skoen samtidig med, at det skal kunne holde helt tæt, mens det bliver udsat for konstant vandsprøjt fra forhjulet og fra vejen i over fem timer ad gangen. Men netop den kode har GripGrab knækket i deres flotte sortiment af skoovertræk.