Fitletic

11 varer

Stigende orden
pr. side

11 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Fitletic - Løbebælter, nummerbælter og drikkedunke

Fitletic er et familieforetagende med base i Florida i USA, hvorfra virksomheden designer og producerer løbebælter og andet løbeudstyr. 

Stifteren af Fitletic, Shify Pomerantz, startede virksomheden tilbage i 2008, da hun selv ledte med lys og lygte efter et løbebælte, som hverken var stort eller klodset, mens det ligeledes ikke måtte hoppe op og ned i takt med, at hun løb Miamis gader tynde. 

Heldet var dog ikke med Shify, som derfor tog sagen i egen hånd og lavede den første prototype til et løbebælte ud af sin søns elastiske bogomslag. Sammen med sin mand, som ligeledes var en ivrig løber, testede hun sin nye opfindelse igennem - med stor succes til følge. 

Løbebæltet var nemlig både let og blev siddende, mens det samtidig havde plads til alle de essentielle ting, som hun gerne ville have med sig på sine løbeture. Kort tid efter havde Shify og hendes mand derfor udviklet og patenteret Fitletic Mini Sport Løbebælte, som de derefter satte i produktion. 

Stort udvalg af Fitletic løbebælter til både mænd og kvinder

Siden opfindelsen af Fitletic Mini Sport Løbebæltet har Fitletic vokset sig større og større i takt med at virksomheden udviklede flere produkter og varianter af løbebælter. Løbebælterne opfyldte alle forskellige og specifikke krav fra løbere på alle niveauer og til forskellige distancer. Særligt Fitletics ‘no-bounce’ teknologi har høstet store roser i løbeverdenen og har gjort virksomheden særdeles anerkendt. Derfor er Fitletic i dag blandt andet også blevet udråbt som officiel leverandør af løbebælter til runDisney, som bl.a. arrangerer løbeevents gennem Disney’s forlystelsesparker.

I dag består Fitletics store udvalg blandt andet også af de konkurrence-fokuserede Fitletic Neo Racing Løbebælte, Fitletic Ultimate 1 Løbebælte og Fitletic Hydra 16 Løbebælte, som foruden opbevaringsplads også har udvendige holdere til energigels samt integrerede holdere til et startnummer. Hydra-versionen kommer endda med to tilhørende drikkedunke, hvorfor dette løbebælte er særdeles velegnet til de lange distancer som f.eks. marathons og ultraløb.

På den anden side har vi de praktiske, funktionelle og komfortable Fitletic Blitz Løbebælte og Fitletic Bolt Løbebælte, som på trods af et yderst slankt design, hver især har plads til både telefoner, nøgler, ID-kort, energigels og andet tænkeligt, man kan have behov for at have med sig på en løbetur.

Hvis du går på opdagelse i vores brede udvalg af Fitletics løbebælter og nummerholdere, vil du med garanti finde et produkt, der opfylder lige netop dine krav til et løbebælte.