Therabody

13 varer

Stigende orden
pr. side

13 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Therabody

Når man hører ordet Therabody, så vil det for de fleste lede tankerne hen på en Theragun.

Det er da også netop opfindelsen af den første Theragun, der danner rammerne for starten på den succesfulde virksomhed, som vi kender i dag. 

For at forstå motivet bag fødslen af virksomheden, skal vi en tur tilbage til 2007, da den senere stifter af Therabody, Dr. Jason Wersland, var involveret i en traumatisk motorcykelulykke på vej til en af sine sidste eksaminer på kiropraktoruddannelsen. Ulykken resulterede i invaliderende muskelsmerter, hvilket fik Wersland til at indlede jagten på et produkt, der kunne afhjælpe smerterne. Hans søgen viste sig dog at være forgæves, hvorfor han begyndte at udvikle en løsning på egen hånd. Dette resulterede i, at han helt ubevidst skabte den første Theragun, da han designede et værktøj, der masserede musklerne ved hjælp af små hurtige tryk mod de påvirkede muskler.

De efterfølgende år fortsatte Dr. Wersland med at anvende sin hjemmelavede massagepistol på egen krop, inden en af hans patienter en dag prøvede hans værktøj og oplevede stor effekt. Det fik Wersland til at indse, at hans opfindelse havde potentiale. Herefter brugte han flere år på at udvikle prototyper, før den første færdigudviklede Theragun, Theragun G1, ramte markedet i 2016.

Videreudviklingen af produktet fortsatte og med udgivelsen af de efterfølgende versioner af Theragun, satte Therabody for alvor perkussiv terapi på verdenskortet.

Toppen af poppen indenfor massageguns

I dag er vi nået til 5. generation af Theragun med Theragun Pro Gen 5, som repræsenterer den absolutte top indenfor massageguns. Theragun Pro Gen 5 optimerer blodcirkulationen hos brugeren og forbedrer vedkommendes restitution. Som følge af den øgede blodcirkulation, reduceres stivhed og ømhed, mens fleksibiliteten i kroppen øges. Massagepistolen er derfor også særligt populær hos professionelle sportshold, fysioterapeuter og trænere.

Det unikke ved Theragun, sammenlignet med konkurrerende brands, er produktets vægt og trekantede form. Formen og vægten sørger nemlig for, at den kan bruges i alle tænkelige positioner, samt at man ikke selv behøver at presse og påføre kraft mod kroppen.

Theragun Pro Gen 5 er Therabodys topmodel, men virksomheden har dog også udviklet mere prisvenlige versioner i form af Theragun Elite og Theragun Prime.

Therabody tager restitution til næste niveau

Sideløbende med fremstillingen af de forbedrede versioner af Theragun, har Therabody samtidig udviklet en række komplementære produkter, der tjener samme formål som Theragun. 

Videreudviklingen har bl.a. udmøntet sig i Therabody RecoveryAir Pro, som er recovery boots, der yder klinisk testet trykmassage. Trykmassagen fungerer således, at luftkamrene omkring benene fyldes op og skaber et tryk mod musklerne, som øger blodcirkulationen. RecoveryAir Pro gennemgår en luftcyklus på kun 60 sekunder, hvilket er 2-3 gange hurtigere end konkurrerende produkter. Derfor kan man nå flere cyklusser på samme tid, hvorfor behandlingen også bliver mere effektiv.

En anden behandlingsform, som Therabody har revolutioneret, er den velkendte cupping behandling. Med Therabody TheraCup har man tilføjet både varme og vibrationer til det vakum, der skabes, når man sætter kopperne på huden. Kombinationen af disse skaber den mest optimale restitution og behandling af musklerne.

Ønsker du at optimere din resitution eller at behandle muskelsmerter fra eget hjem, er produkterne fra Therabody derfor en fremragende løsning.