Garmin Tacx

29 varer

Stigende orden
pr. side

29 varer

Stigende orden
pr. side

Fra knallertudstødninger til hometrainere

Garmin Tacx er en hollandsk familievirksomhed, som blev grundlagt i 1957 som en cykelforretning og værksted.
I 1969 begyndte Tacx at producere udstødninger til knallerter, og senere skiftede de fokus til at producere ruller til indendørs cykling og derefter de første prototyper på en hometrainer, som vi kender den i dag. 

Siden da har Tacx tilføjet et stort udvalg af cykeltilbehør til sortimentet, som drikkedunke, dunkholdere, værktøj og cykelstativer til bilen. 

I de senere år har tacx dog flyttet fokus tilbage på næsten udelukkende at fokusere på hometrainere, som de har vist sig at være nogle af verdens bedste til. 


Inden æraen for smart trainers, Zwift og andre virtuelle cykeluniverser begyndte, var Tacx de førende i at producere de klassiske “analoge” hometrainere, man monterede sin cykel på, og justerede belastningen manuelt med et lille drejehåndtag på styret.
Siden da har Tacx været med til at bære udviklingen af hometrainere til smart trainere og innovere og revolutionere hele måden, vi cykler indendørs på. 


Garmin køber Tacx i 2019

I 2019 havde Tacx vokset sig til en stor og magtfuld spiller på hometrainer-markedet kun matchet af amerikanske Wahoo.
Samtidig havde Garmin et ønske om at bevæge sig ind på markedet for smart trainere, da de godt kunne se, at dette var et område som var inde i en stejl vækst og kæmpe udvikling.  Derfor blev Tacx og Garmin enige om et opkøb, så Garmin nu ejer Tacx. 


Garmin Tacx produkterne bliver stadig produceret på Tacx fabrikken i Holland, og de har faktisk bygget en ny og større fabrik ved siden af den gamle for at kunne følge med den voksende efterspørgsel efter smart hometrainere. 


Tacx hjemmetrænere bliver i dag markedsført som en produktgruppe under Garmin varemærket, så det helt korrekte er faktisk at kalde det en Garmin Tacx hometrainer. 


Garmin har tilført Tacx brandet en masse innovation og udvikling, så de nyeste produktlanceringer, og dem som kommer i nærmeste fremtid, er endnu federe og mere innovative end nogensinde før. 


Innovation skaber nogle af verdens bedste hjemmetrænere

Tacx har altid været blandt de første til at prøve nye teknologier.
Fx. var Tacx de første til at lave en high-end topmodel som udelukkende var drevet af elektronisk styrede magneter, og ikke havde noget fysisk svinghjul. Sådan blev Tacx Neo en af de mest populære og anmelderroste hjemmetrænere på markedet. Systemet med de 32 elektronisk styrede magneter har Tacx holdt fast i i de nye version af Tacx Neo og Neo Bike.
Systemet giver en ekstremt nøjagtig wattmåling som aldrig skal kalibreres, det laveste støjniveau blandt alle hometrainere og en meget realistisk følelse. 

En anden stor fordel ved den magnetiske modstandsenhed er, at den kan simulere forskellige typer underlag som brosten og grusvej. Det gør den ved at sende en masse små vibrationer ud gennem enheden, som får pedalerne og hele cyklen til at ryste. 


Der findes en Garmin Tacx hjemmetræner i alle prisklasser til alle niveauer

Tacx laver ikke kun de helt dyre high-end hometrainere og smartbikes. De laver også hjemmetrænere i mellemklassen og de helt billige. 


Tacx laver fortsat ruller, ligesom de startede med for mange år siden. De laver også billige klassiske “wheel-on” hometrainere, hvor man monterer hele cyklen med baghjulet på, og selv justerer modstanden på et lille håndtag. 

De laver også billige versioner af “wheel-on” smart hometrainere som automatisk justerer modstanden til at simulere de stigningsprocenter man møder i den virtuelle cykelverden. 


Hvis man går et niveau op, når man til “direct drive” hjemmetrænerne, hvor man tager baghjulet af cyklen, og monterer cyklen på en kassette, som sidder fast monteret på hometraineren. Dette giver en meget bedre og mere realistisk oplevelse af indendørs cykling sammenlignet med de billigere alternativer.
I denne “mellem-kategori” er Garmin Tacx stærkt repræsenteret med Tacx Flux enhederne, som findes i forskellige prisklasser. De ligger prismæssigt og niveaumæssigt lige under topmodellerne i Neo-serien. 


Det første officielle VM i Zwift blev kørt på Garmin Tacx

Tacx har været med, hvor det er sjovt indenfor E-Cycling og Zwift på det højeste niveau lige fra starten. Eksempelvis blev det første officielle UCI VM i Zwift afholdt med alle rytterne siddende på en Tacx Neo 2T hometrainer. 


Siden da er Tacx hometrainere blevet brugt af utallige eliteryttere i bedste klasser. Garmin Tacx er desuden udstyrspartner med DCU (Danmarks Cykle Union), så de leverer hometrainere til dem. Derfor bliver det officielle DM i E-Cyklling også kørt på Tacx Neo Bikes, som er blevet leveret og sat op af os hos Pulsure.dk.

Garmin Tacx og Pulsure.dk

Hos Pulsure.dk har vi forhandlet Garmin lige siden det første GPS-ur ramte markedet i 2005. Derfor var det også en helt naturlig tilføjelse til vores sortiment, da Garmin købte Tacx i 2019 og tilbød os alle Tacx produkterne. Vi havde allerede bevæget os ind på markedet for hometrainere, som var i kraftig vækst på daværende tidspunkt.
Tilføjelsen af Tacx i vores sortiment lagde bl.a. grundlag for vores E-Cycling Lab, som er vores fysiske testcenter, hvor alle vores hometrainere er udstillet med skærme, så man kan komme og prøve. Her sidder Garmin Tacx på et stort og flot område af udstillingen, så vi kan tilbyde en prøvetur på alle de fede Tacx Smart Trainere og Smartbikes. 


Vi har et tæt samarbejde med Garmin om at kunne tilbyde de nyeste Tacx produkter blandt de første i verden og til de rigtige priser. 


Skulle du imod forventning finde et Garmin Tacx produkt billigere hos en anden dansk forhandler, eller savner du et eksisterende Tacx produkt i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller på salg@pulsure.dk. Så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en god løsning til dig.