Wahoo

1-36 af 41

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 41

Side
Stigende orden
pr. side

 

Wahoo er en amerikansk tech-virksomhed stiftet i 2010, som specialiserer sig i at producere elektronisk træningsudstyr. 

Wahoo blev startet på ideen om, at lave brugervenligt udstyr, sensorer og pulsbælter, som ikke var låst eller begrænset til noget specifikt produkt. Alle Wahoos sensorer er derfor kompatible med både ANT+ og Bluetooth, hvilket gør, at de fungerer med stort set alle tænkelige enheder, herunder Smartphones som iPhone og Android, Garmin produkter, Polar, Suunto, Tacx og mange flere. Wahoo vil gøre det nemt at træne og være connected samtidig, så deres tilbehør er derfor også kompatibelt med alle former for 3. part app's som Strava, Runkeeper, Zwift, RGT, BKool, Rouvy osv. 


De mest populære Wahoo cykelcomputere

Blandt Wahoos mest populære sensorer kan nævnes Wahoo Tickr Gen 2 og Tickr X Gen 2 pulsbælterne samt Wahoo RPM magnetløse Speed- og Kadence sensorer. 


De senere år er Wahoo begyndt, ikke kun at producere sensorer og tilbehør, men også selve cykelcomputerne, som sensorerne bruges til. Dette har de gjort med kæmpe succes, og Wahoo må i dag anses for at være Garmins største konkurrent på markedet for cykelcomputere med GPS. 

Med deres Wahoo Elemnt-serie af cykelcomputere, som bl.a. indbefatter Elemnt Roam og Elemnt Bolt V2, har de lavet en meget kompetent konkurrent til Garmin computerne. Wahoo Elemnt cykelcomputerne er fyldt med fede funktioner som kortnavigation, intervaltræning, personlig opsætning af display samt nogle helt nye innovative funktioner. 


Wahoo - kongerne af hometrainere?

Der hvor Wahoo virkeligt har slået igennem er hometrainere. Wahoo laver uden tvivl nogle af verdens bedste og mest anmelderroste hometrainere. 


Wahoo var de første til at genopfinde den klassiske hometrainer, da de med deres første version af den populære Wahoo Kickr hometrainer revolutionerede markedet for indendørs træning. Wahoo Kickr var den absolut bedste og mest avancerede “direct drive” hometrainer på daværende tidspunkt. Den gav en helt ny og anderledes realistisk oplevelse af indendørs cykling, hvor man kunne få simuleret forskellige stigninger ligesom ude på landevejen. 


Siden den første version af Wahoo Kickr har Wahoo udviklet mange nyere versioner af topmodellen, Wahoo Kicrk. Senest er Wahoo Kickr Version 6, som er topmodellen i dag. 

Med til sortimentet er også kommet Kickr Snap, som er et billigere alternativ og Wahoo Kickr Bike 2, som er Rolls-Royce modellen indenfor e-cycling. 


Fælles for alle Wahoos hjemmetrænere er, at de måler watt utroligt nøjagtigt, de er støjsvage og så simulerer de belastningen på en ekstremt realistisk måde, så det føles ligesom at cykle udendørs. 


Den innovative dreng i klassen

Fælles for næsten alle nye produktudgivelser fra Wahoo er, at de bringer noget helt nyt til produktkategorien, som hidtil aldrig har været set før. 

I starten var de de første, som lavede pulsbælter, som var åbne overfor alle systemer og sendte alle signaler. 


Med cykelcomputerne lagde Wahoo ud med at præsentere end hidtil uset brugervenlighed og nem opsætning. Derudover var enhederne krydret med fede innovative features som LED-lys på toppen og siden af enheden til at vise puls/fart/watt-zoner og indikere, hvornår man skal dreje til højre eller venstre. 


Wahoo har ligeledes revolutioneret branchen for hometrainere og indendørs cykling lige siden den første Wahoo Kickr hometrainer. 

Wahoo var de første til at introducere fysisk simulering af stigninger med Wahoo Kickr Climb, som løfter cyklen op og ned for at simulere de virtuelle stigninger man møder i Zwift og andre hometrainer platforme. 


Herefter lavede Wahoo som de første en blæser særligt designet til indendørs cykling -  Wahoo Kickr Headwind.


Sidst men ikke mindst slog Wahoo sig igen fast som de største og mest innovative i hometrainer-branchen, da de lancerede Wahoo Kickr Bike. Gearskiftet, justeringsmulighederne, følelsen og simuleringen af stigninger var ulig noget, man nogensinde havde set før. 


I fremtiden bliver det spændende at følge, hvordan Wahoo forhåbentlig vil blive ved med at innovere og revolutionere cykling både inde og ude.

Wahoo er cykelbranchens svar på Apple

Wahoo er blevet kendt og elsket for at lave noget af de mest brugervenlige cykelprodukter på markedet. De gør en dyd ud af, at produkterne skal være ekstremt lette at finde ud af, opsætte og komme i gang med at bruge, når man åbner kassen. 


Det gør sig både gældende på deres cykelcomputere, hometrainere og smart bikes. 


Da Wahoo først begyndte at lave cykelcomputere var det hurtigt tydeligt at se sammenligningen med Apple og deres iPhones, som også gør en stor del ud af brugervenlighed og nem og smertefri opsætning af produkterne. 


Det er den samme følelse man får, når man starter en Wahoo cykelcomputer op for første gang. Al opsætningen kan foregå direkte på din smartphone, efter man har scannet en QR-kode direkte på cykelcomputerens skærm. Dette gør oplevelsen lettere og hurtigere. Alle ændringer i indstillinger man laver på Wahoo app’en på en smartphone kan ses på cykelcomputeren i samme sekund. 


Et andet eksempel er samlingen og opsætningen af en Wahoo Kickr Bike, som jo er en stor smartbike på mere end 50 kg. Alt er gennemtænkt, selv emballagen, hvor cyklen står oprejst inde i kassen, og kun skal have monteret de sidste små dele, når man løfter låget af. Herefter man, igennem Wahoo app’en, tage et billede af sin cykel, indtaste sine kropsmål eller indtaste bike-fit mål og herefter fortæller app’en dig, præcist hvordan cyklen skal indstilles for at passe perfekt til din krop. 


Wahoo og Pulsure.dk

Hos Pulsure.dk har vi været forhandler af Wahoo produkter lige siden Wahoo begyndte at producere pulsmålere og cykelsensorer i 2010-2012. 


Vi har derfor et tæt samarbejde med dem, og er altid sikret, at vi får de nye produkter som nogle af de første i Europa og til de rigtige priser. 


Vi bestræber os på altid at have de laveste priser på det danske marked, så hvis du finder et Wahoo produkt billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074, så vi kan finde en løsning.