Polar - Fitness & Sportsure

Hvis du vil følge med i din egen træning, er et sportsur det helt logiske valg. Med Polars moderne sportsure kan du indsamle og følge alle relevante data helt nøjagtigt, mens du træner, og tilrettelægge de bedste forløb. Få styr på puls, ydeevne, tærskeltræning, søvnmønster og meget mere.

24 varer

Stigende orden
pr. side

24 varer

Stigende orden
pr. side

Hvad kendetegner Polars ure?

Pulsen er - også helt bogstaveligt - den mest vitale del af al træning. Puls, kondi og ydeevne er så godt som altid forbudne. Polar har i mange år lavet nogle af markedets bedste ure til fitness, spinning og anden indendørs træning, fordi deres pulsmåling, både med pulsbælte og med optisk pulsmåler, er blandt markedets suverænt mest stabile og præcise.

 

Polar arbejder ud fra en vidensbaseret tilgang, som du også kan have glæde af i træningen, når du udnytter de mange funktioner i sportsuret, følger de mange data og udvikler din personlige træning. I udvalget finder du fitness-ure fra Polar med fremragende pulsfunktioner til meget fornuftige priser.

Hvorfor træne med pulsur og sportsur?

For nogle er de fysiske og mentale oplevelser af de gode effekter ved sport og træning nok. Det giver glæde ved bevægelse og holder motivationen oppe. Men de fleste foretrækker samtidig at få syn for sagen og følge udviklingen med data. Derfor er sports- og pulsure i dag en integreret del af langt det meste træning.

 

Urene kan bruges både inde og ude, og du bestemmer selv, hvor mange forskellige data, du vil følge. Er du lidt af en datanørd, og motiveres du af konkurrence, er der et utal af parametre, du kan følge og optimere. Hvis du omvendt bare motionerer, og har brug for et simpelt ur uden GPS, er Polar A300 for eksempel et glimrende valg, hvor man får rigtig meget ur for pengene.