Withings

13 varer

Stigende orden
pr. side

13 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Withings

Historien om Withings starter i 2008, da Eric Careel stifter selskabet med en mission om at udvikle teknologi, som kan gøre bedre sundhed til en del af hverdagen hos alle.

Den franske virksomhed er pioner inden for teknologisk sporing af sundhed, og allerede i 2009 så den første smartvægt derfor dagens lys. De efterfølgende år lancerede Withings ligeledes deres første blodtryksmålere, analoge smartwatches og smart termometre, mens sortimentet af produkter i dag også omfatter søvnovervågnings apparater og sågar et håndfrit urinlaboratorium til hjemmet.

Med hjælp fra Withings produkter kan du derfor spore dine sundhedsdata og få en dyb og værdifuld indsigt i din sundhedstilstand. Alt dataen synkroniseres og samles i Withings egen app, som giver dig det helt store overblik af dine data. Foretager du eksempelvis en EGK-måling via et Scanwatch, kan du efterfølgende gemme hjertediagrammet som en PDF-fil i appen og sende det videre til din læge.

Alle produkterne er desuden udviklet i samarbejde med læger og hospitaler for at sikre den bedste og højeste kvalitet. Det samme er tilfældet med deres app.

 

Withings fremmer en sundere livsstil

Blandt de mest populære produkter fra Withings er deres smartvægte og hybride smartwatches med aktivitetsmåler, som har løftet niveauet af daglig sporing af sundhed til et helt nyt niveau via deres kraftfulde sundhedsscanninger. Ifølge Withings selv har deres produkter opdaget mere end 2 millioner tegn på artrieflimren siden 2020 samt mere end 850 tusinde tilfælde af for højt blodtryk. Derudover er mere 5 millioner tilfælde af søvnapnø ligeledes blevet opdaget.

Blandt personerne, der har anvendt Withings produkter, er den mangedobbelte Grand Tour-vinder, Chris Froome, som fik særlig stor glæde af produkterne under sin genoptræningsperiode efter hans voldsomme højhastighedsstyrt under Criterium du Dauphiné i 2019. 

Froome brugte i den forbindelse et Scanwatch og en smartvægt til at spore hans vandprocent, puls og iltmætning - både inden og efter træningsture for at kunne få overblik over sine langsigtede fremskridt.

 

Withings udviklede den første smartscale for mere end 15 år siden og har siden vundet flere internationale priser for deres innovative, holdbare og brugervenlige smartvægte, som hele tiden udvikles med den nyeste teknologi. Derudover har de ligeledes hevet priser hjem for vægtenes flotte design. 

Topmodellen af smartvægte fra Withings hedder Withings Body Scan, og vægten er den mest avancerede og nøjagtige vægt, der findes til privat brug. Body Scan laver en omfattende kropsscanning og giver dig bl.a. et værdifuldt indblik i din kropssammensætning, herunder din fedtprocent, knoglemasse, muskelmasse og vandprocent i kroppen. Derudover kan vægten ligeledes lave en EKG-måling, så du kan blive klogere på din hjertesundhed.

På samme måde er Withings hybride smartwatches en uvurderlig hjælper, når det kommer til sporing af sundhedsdata. Topmodellen, Scanwatch Nova 42 mm, giver dig bl.a. indblik i din hjertesundhed, din søvnkvalitet, din vejrtrækning og variationer i din kropstemperatur. Variationerne i kropstemperaturen kan eksempelvis anvendes til at indikere mulig begyndelse på sygdom.

Scanwatch urene fra Withings adskiller sig ikke blot fra konkurrenterne gennem deres uovertrufne fokus på sundhedsdata, men også i form af deres utroligt flotte designs. Urene ligner nemlig ikke typiske smartwatches, men snarere luksuriøse hverdagsure.

Hvis du gerne vil optimere din sundhed med stil, er du derfor kommet til det helt rette sted.