Smellwell

1 vare

Stigende orden
pr. side

1 vare

Stigende orden
pr. side

 

Smellwell er en svensk virksomhed grundlagt i 2012 med formålet at skabe en holdbar løsning på problemet med ildelugtende træningssko. Deres produkter er 100 % klimaneutrale og bliver produceret i bæredygtige og genanvendte materialer. Siden 2021 har Smellwells produkter desuden været 100 % fri for plastik.

 

Et naturligt og bæredygtigt valg

 

Smellwells lugtfjerneposer indeholder kinesisk bambuskul og forskellige salte, som aktivt absorberer fugt og fjerner lugt meget effektivt. Alle ingredienser er ugiftige og REACH certificeret. REACH er en EU-forordning, der blev vedtaget med henblik på at forbedre beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet mod de risici, som kan være forbundet med kemikalier.

 

Bambuskullen i Smellwell er et naturmateriale, hvor moso bambus bliver brændt til aktivt kul. Kullet bliver aktiveret ved en proces, hvor bambus bliver brændt til kul under meget høje temperaturer, ilten fjernes og kullet aktiveres vha. dampgasser.

 

Moso bambus bliver dyrket over hele Asien. Fra planten bliver sået til der står en fuldmoden bambus klar til at blive høstet, går der kun 5 år. Smellwell bruger kun bambus fra bæredygtig produktion i deres poser, som er 100 % klimaneutrale.

 

Moso bambus er i således et yderst bæredygtigt og effektivt produkt til at sikre f.eks. velduftende og friske sko og tasker. Du har altså et fuldstændig naturligt og bæredygtigt produkt, så du kan passe på dig selv, dine sportssko og miljøet, på en og sammen gang.

 

Når produktet har suget fugt til sig, skal det blot lægges et tørt og varmt sted og gerne ud i solen så kullet kan blive genaktiveret. Du har dermed også en langtidsholdbar løsning på problemet med ildelugtende sportssko- og tasker.

Smellwell hos Pulsure.dk
Hos Pulsure.dk fører vi Smellwell original. To små poser, som effektivt fjerner lugt og efterlader en mild og frisk duft.

Poserne kan bruges i sportssko, hverdagssko, tasker, handsker, bilen osv. - der er uendelige muligheder for brug. Lægger man et sæt Smellwell i løbeskoene natten over, er lugten væk og skoen er tør morgenen efter, og har tilmed fået en frisk duft. Så er du altid klar til det næste træningspas og undgår sure tæer.

 

Ved køb er det værd at bemærke, at Smellwell lugtfjerner poser leveres i tilfældig farve. Ønsker du en specifik farve, kan du skrive ønsket i kommentarfeltet til din ordre - så prøver vi at efterleve det så vidt muligt.