Garmin - Smartwatches

Vivoactive er en ur-serie fra Garmin, der gør sportsure smarte og smartwatches sporty. Garmin har med deres Vivoactive HR og Vivoactive 3 lavet nogle meget populære smartwatches, der både kan bruges til struktureret træning og som flotte hverdagsure. Vivoactive kan følge med overalt i et aktivt liv.

20 varer

Stigende orden
pr. side

20 varer

Stigende orden
pr. side

Hvad er Vivoactive?

Med Garmins Vivoactive-serie er der tale om smarte ure med stærke sportslige profiler. Urene skiller sig ud fra andre smartwatches ved, at være super gode multisport- og GPS ure på højde med de helt dyre modeller som Garmin Fenix 5 mf. Vivoactive-urene har et hav af forskellige aktivitetsprofiler til løb, cykling, svømning, styrketræning, skiløb, cardio og meget mere! Vivoactive kan praktisk talt bruges til alting. 

 

Alle urene i serien er veldesignede og fås i adskillige farver og former. Vivoactive 3 er for eksempel et super lækkert ur med touch display og et udseende, som også gør det meget egnet til hverdagsur.

Og udover alle de mange funktioner, der gør Vivoactive til ideelle sportsure, rummer disse smartwatches fra Garmin naturligvis også en masse af de features, der kendes fra smarte ure generelt. For eksempel mulighed for lagring af musik og musikafspilning, der kan ledsage træningen eller de interaktive øvelser, der kan vises på skærmen.

Træning og aktivitet med Garmin smartwatches

Sportsure og pulsure er efterhånden blevet en naturlig del af træningen for både udøvere af konkurrencesport og motionister. Og smartwatches vinder hastigt indpas som en af vores mindste digitale enheder, fordi vi kan have dem med og på overalt. De tillader total mobilitet med adgang til de mange apps og features, der kendetegner den digitale hverdag.  

Garmins smartwatches i Vivoactive-serien kombinerer det bedste fra begge verdener. Og de alsidige sportsure kan understøtte træningen på adskillige måder. Med tracking og data kan du optimere næsten alle aspekter af motionen og din fysiske udvikling.

Hvad kan sportsure gøre for sundheden?

Der er naturligvis forskel på modellerne af sportsure i sortimentet. I beskrivelserne af de enkelte udgaver kan du se en række af de funktioner og features, du kan have glæde af. Der er både elementer, der er direkte knyttet til sport og aktivitet og muligheder, der er relevante for sundhed og velvære generelt.

Med målinger af åndedræt, puls, stress, væskeindtag, søvn og hvile kan Garmin Smartwatches hele tiden give dig et godt og samlet billede af kroppens tilstand og energiniveau. Urene kan også foreslå relevante øvelser til fitness og anti-stress, som har udgangspunkt i din situation. For eksempel yoga, pilates eller cardio.

God hverdagsstil med sportsure

Urene er ikke bare praktiske, de er også smarte i mere end en forstand. Stil og smag er som bekendt forskellig, men hvis du kan lide det moderne look, er der helt sikkert noget for dig blandt Garmins smartwatches.

Alle modellerne er veldesignede og oplagte som hverdagsure. Urkasserne er ikke større, end at urene kan passe til alle typer af ærmer. Garmins Vivomove Style-serie i særdeleshed rummer ure, der kan matche det formelle og festlige tøj, både til herrer og damer.