Close The Gap

11 varer

Stigende orden
pr. side

11 varer

Stigende orden
pr. side

Close the Gap er en innovativ hollandsk virksomhed som har opfundet de geniale Hide My Bell holdere til cykelcomputere med ringeklokken nedenunder. 


Close the Gap er stiftet af den tidligere hollandske eliterytter og redaktør på det hollandske cykelmagasin, Fiets, Mathijs Wagenaar. I 2015 besluttede han at lave en holder til hans cykelcomputer, som samtidig skulle skabe større sikkerhed mellem cyklister og fodgængere. 

Close The Gap blev stiftet og det første produkt blev de innovative Hide My Bell cykelcomputerholdere, som har en lille skjult ringeklokke på undersiden. 

Garmin cykelcomputer holder med ringeklokke

Close the Gap Hide My Bell holderne kommer i en række forskellige modeller i forskellige materialer og udformninger. Nogle er klassiske out-front holdere som bliver monteret rundt om styret, og lader cykelcomputeren hænge ude foran styret i samme niveau som frempinden. Andre er beregnet til MTB, hvor cykelcomputeren skal sidde lidt bedre beskyttet og til sidst findes der forskellige Direct Mount løsninger, hvor holderen er monteret i frempindens skruer eller på undersiden af et fuldt integreret carbon styr. 


Fælles for alle Hide My Bell holderne er, at de passer til alle Garmins cykelcomputere og alle Wahoos cykelcomputere.

Sikkerhed bliver lirens med Close the Gap Hide My Bell

Hide My Bell holderne til Garmin og Wahoo cykelcomputere er lynhurtigt blevet meget populære i Danmark. Mange cykelryttere kender udfordringen med, at man egentligt gerne vil have funktionaliteten i ringeklokken på sin dyre carbon racercykel, men man nænner ikke at sætte den på, da det ikke ser så cool ud på en fed cykel.
Netop den hovedpine løser Close the Gap med de fede Garmin og Wahoo holdere.