Re:claim

3 varer

Stigende orden
pr. side

3 varer

Stigende orden
pr. side

Det naturlige valg til vask af dit sportstøj 

 

re:CLAIM er en svensk producent af vaskemiddel og lugtfjerner, med kvalitet og bæredygtighed i højsæde. re:CLAIM arbejder kontinuerligt mod hele tiden at blive endnu mere miljøvenligt og har i skrivende stund fået stemplet ”godt miljøvalg” fra det svenske naturbeskyttelsesforbund for produkterne vi fører her hos Pulsure.dk.

Vores sensitive vaskemiddel er desuden også svanemærket fra den svenske pendant til astma- og allergiforbundet.

re:CLAIM er dermed det miljørigtige valg, hvis du ønsker at passe bedst muligt på dit sportstøj, på miljøet og på dig selv.

 

re:CLAIM er desuden produceret uden enzymer, hvilket betyder at vaskemidlet slider væsentligt mindre på dit tøjs fibre end almindeligt vaskemiddel. Dette betyder også at vaskemidlet er velegnet til alle former for tekstiler, fra bomuld til syntetisk stof, samt sikre dit tøj den længst mulige levetid.

re:CLAIM sikrer dig altid friskt og rent tøj til din aktive livsstil

Hos Pulsure.dk fører vi Re:Claims sports serie som inkluderer vaskemiddel med og uden parfume og skyllemiddel


Re:CLAIMs unikke formel eliminerer lugten og pletter fra svedige t-shirts og ildelugtende sportstøj, ved at nedbryde de molekyler, som ellers ofte bliver efterladt af almindeligt vaskemiddel. Det er således kun nødvendigt at vaske med re:CLAIM hver tredje gang, for at holde dit sportstøj frisk og lugtfrit.


Vaskemidlet kan bruges både ved hånd- og maskinvask og er effektivt fra 0 til 60 grader. Udover deres vaskemiddel fører vi også re:CLAIMs lugtfjernende spray. Den opfriskende spray bliver hurtigt dine sportssko- og taskes bedste ven. Her har du nemlig en mulighed for at holde dine sager friske, også selvom de ikke kan gå i din vaskemaskine.