Garmin

1-35 af 255

Side
Stigende orden
pr. side

1-35 af 255

Side
Stigende orden
pr. side

Garmin er det største brand hos Pulsure.dk og er samtidig globale markedsledere i segmentet for sportsure, løbeure, cykelcomputere og aktivitetsure. 


Historien bag Garmin


Garmin er en amerikansk virksomhed stiftet i 1989 af Gary Burrell og Min Kao, hvor sidstnævnte stadig er bestyrelsesformand her mere end 30 år efter. Navnet "Garmin" stammer fra en sammentrækning af de to stifteres navne, Gary og Min. Garmin startede oprindeligt med at producere GPS navigation til sejlads, men har med årene udviklet deres innovative GPS teknologi til både bilnavigation, Fly (avionics), håndholdte GPS'er, løbeure, sportsure, cykelcomputere, smartwatches, aktivitetsmålere og meget mere. 


I 2005/2006 begyndte Garmin for alvor at røre på sig på markedet for sportsure med modellerne, Forerunner 205 og Forerunner 305, og i 2008 lancerede Garmin deres Forerunner 405 som var det første "rigtige" armbåndsur med GPS. Det blev på meget kort tid en kæmpe succes, omend kvaliteten på 405éren lod en del tilbage at ønske - det har Garmin dog for længst hentet, og urene er i dag i testet og gennemprøvet og leveres i topkvalitet. 

I 2010 lancerede Garmin det meget populære multisportsur, Forerunner 310XT. Hidtil havde ingen andre haft succes med at lave sportsure med indbygget GPS, som kunne måle hastighed, distance, puls og meget mere på én gang. Det blev starten på en produktkategori, som har udviklet sig med lynets hast og i dag kan pryde sig med anmelderroste og testvindende topmodeller i både Fenix-, Forerunner- og Vivo-serierne. 


Fra Forerunner 405 og 310XT gik det stærkt med udviklingen af ure, som ikke kun kunne bruges til løb, men også til alverdens anden slags multisport, herunder triathlon og golf. Forerunner 910XT og Forerunner 920XT blev lanceret i henholdsvis 2011 og 2014, og siden da er en indbygget optisk pulsmåler i håndleddet blevet standardudstyr i de nyeste ure. 

Den optiske pulsmåler blev for alvor populære i Garmin Fenix 3 Sapphire HR og Forerunner 235, og er nu standard i alle de nyeste Garmin ure - uagtet om det er Garmin ure til løb, triatlon, svømning, golf eller fitness


De mest populære Garmin ure i dag


I dag kombinerer Garmins mest populære ure suveræne sportsfunktioner med hverdagsfunktioner og smartwatch features. Man får altså et ur, som kan bruges 24 timer i døgnet til både hverdag, sport og søvnovervågning. Dette gælder både urene i Garmin Fenix-, Forerunner-, Instinct- og Vivo-serierne, som alle kombinerer alle funktioner, man kunne tænke sig i et lækkert og holdbart ur.  


Verdens bedste cykelcomputere fra Garmin


Det er ikke kun på markedet for løbe- og multisporture, Garmin har formået at fastslå deres position som markedsledere - også deres cykelcomputere og aktivitetsmålere har taget verden med storm. 

Garmin Edge serien er den suverænt mest solgte GPS cykelcomputer, og det er ikke uden grund. Edge cykelcomputerne viser alle de data man kan forestille sig, de har navigation, kort, touchskærm og mange andre fede funktioner. 


Modellerne i Garmin Edge-serien bliver jævnligt udskiftet med et par års mellemrum til nye og bedre modeller med nye og revolutionerende funktioner, man ikke havde drømt om i en cykelcomputer. 


Når det kommer til cykling er det ikke kun cykelcomputere, Garmin har kastet sig over. De er også på rekordtid blevet blandt de førende producenter af alt andet elektronisk tilbehør til cykling. Garmins Varia baglygter og Rally wattmålere skal særligt fremhæves som noget af det bedste tilbehør til cykling, man overhovedet kan købe. 

Garmin har revolutioneret markedet for elektronisk grej til cykling, og sætter i dag bench mark for hele branchen. Det er imponerende så meget teknologi, Garmin har formået at føre ind i cykelverdenen, og det har været til stor glæde for alle cykelmotionister og eliteryttere verden over. 


Garmin er med dig døgnet rundt


Markedet for wearables, aktivitetsure eller aktivitetsmålere, er eksploderet de seneste år. Garmin har med deres Vivofit, Vivosmart, Vivosport og Vivoactive ure også været foregangsmænd i dette segment. Fælles for alle urene er, at de måler skridt, distance, kalorieforbrug og søvnovervågning døgnet rundt. 


Siden de første modeller af aktivitetsure er det sket rigtigt meget i udviklingen af urene. Et Garmin ur er mere end nogensinde før blevet til et ur, man har på 24 timer i døgnet. Der findes efterhånden ikke et Garmin ur, som ikke har indbygget aktivitetstracker, pulsmåler, søvnovervågning, smartwatch features osv. 

Samtidig er det blevet en del af en større sundhedstrend at tracke sin aktivitet og søvnkvalitet hver dag, og her er Garmins ure et uvurderligt værktøj. 


Ikke nok med at de nyeste Garmin ure tracker skridt, kalorieforbrug og søvn, så måler de også meget mere avancerede data, såsom stressniveau, body battery, pulsvariabilitet og body age (kropsalder). Det er data som man kan bruge til at se, hvordan kroppen egentlig har det, hvor stresset man er og hvor godt man er restitueret.

Pulsure.dk er Danmarks førende forhandler af Garmin


På Pulsure.dk har vi solgt Garmin produkter lige siden det første Garmin sporsur blev præsenteret i 2005. Vi er således den ældste kunde hos Garmin Danmark på sportsprodukterne. Vi har siden da udvidet vores sortiment, ekspertise og viden hvert eneste år, så Pulsure.dk i dag er Danmarks førende og største forhandler af Garmin ure og cykelcomputere. 


Hos Pulsure.dk vægter vi kundeservice ekstremt højt. Derfor er vores kundesupportere også trænet i Garmins ure, og har al den ekspertise som skal til for at guide dig bedst muligt i valget af dit nye Garmin ur. 


På Pulsure.dk fører vi Garmins sportsprodukter og ure som aktivitetsure, løbeure, multisportsure, cykelcomputere, cykeltilbehør, wearables, wattmålere, håndholdte GPS'er, og en masse andet tilbehør. 


Vi stræber efter altid at være de første med de nyeste produkter og have de laveste priser på det danske marked.


Hvis du savner et Garmin produkt på vores hjemmeside, eller har set det billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til kontakte os på 76748074 eller pr. email på salg@pulsure.dk, så kan vi i mange tilfælde finde en løsning på det!