Ravemen

20 varer

Stigende orden
pr. side

20 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Ravemen

Vi skal tilbage til 2013 for at finde tidspunktet, hvor idéen om Ravemen blev vakt til live for første gang. De senere grundlæggere af virksomheden, som selv var cykelryttere, var fortvivlede over, at de ikke kunne finde cykellygter, der levede op til deres egne specifikke behov og krav.

Frustrationen lagde derfor grundstenene for stiftelsen af Ravemen, da de efterfølgende tog sagen i egen hånd og startede med at designe og udvikle deres egne cykellygter.

2 år senere ramte Ravemens første cykellygte markedet. Cykellygten var på daværende tidspunkt den første af sin slags, som havde et “dualens” design, der simulerede forlygterne fra en bil. Derudover var den udstyret med to lysindstillinger - fjernlys og nærlys. Disse funktioner i lygten optimerede både cykelrytterens sikkerhed i trafikken, mens det kraftige lys samtidig var skånsomt overfor andre trafikanter.

De innovative cykellygter betød derfor, at Ravemen blev modtaget godt og fik en succesfuld start som virksomhed. På den baggrund fortsatte deres produktudvikling i samarbejde med passionerede ryttere, som testede de forskellige versioner af Ravemens cykellygter for at sikre den bedst mulige kvalitet. 

Sidenhen har Ravemens lygter fået bred anerkendelse i diverse cykelmedier, hvilket eksempelvis kom til udtryk i 2020, da Ravemen PR1600 forlygten blev skamrost hos Bikeradar og MBR, som værende blandt markedets bedste cykellygter. 

Landevej, MTB og gravel - forlygterne fra Ravemen kan det hele

Hvad end du er seriøs cykelrytter, pendler eller motionist, så er lygter fra Ravemen et fremragende valg. Det store udvalg af lygter, samt funktionerne i dem, er nemlig designet til at efterleve krav til forskellige former for kørsel og et bredt spektrum af behov.

Nærlys-indstillingen (også kaldet Low Beam) egner sig særligt godt til landevejskørsel og pendlere, da lygten lyser det nærmeste stykke vej op - uden at blænde modkørende. 

Fjernlys-indstillingen (også kaldet High Beam) er på den anden side ideel til MTB og gravel, hvor det er vigtigt, at kunne se langt. Ved High Beam lyser lygten derfor endnu længere frem.

Forlygterne er lavet i forskellige versioner. Forskellen mellem dem er deres lysstyrke og batteritid. Den kraftigste version, Ravemen PR2400, kan lyse med en styrke på helt op til 2400 lumen, mens den mindst kraftige version, Ravemen PR1000, kan lyse med en styrke på op til 1000 lumen.

Når det kommer til nytænkning, hviler Ravemen heller ikke på laurbærrene. Deres innovative tankegang har nemlig udmøntet sig i en særlig forlygte, som er kompatibel med både Garmin cykelcomputere og Wahoo cykelcomputere. Lygten hedder Ravemen FR160 og fungerer således, at den monteres direkte på din Garmin eller Wahoo holder, hvorefter cykelcomputeren monteres oven på lygten. 

Smarte og kraftige baglygter

Det er dog ikke kun forlygter, som Ravemen er specialister i at udvikle, da baglygter optager en ligeså stor del af deres fokus. 

I sortimentet findes eksempelvis Ravemen TR350, som er en meget kraftig baglygte, der kan lyse i hele 6 forskellige lysindstillinger. Den smarte baglygte har desuden automatisk bremsefunktion, som via en motion-sensor kan mærke, når du bremser. Lygten advarer i den forbindelse bagfrakommende køretøjer ved at lyse kraftigt op - ligesom man kender det fra bilers baglygter. 

Ravemen TR350 har ligeledes en automatisk sluk-funktion, hvilket betyder, at lygten slukker, når cyklen har stået stille i 2 minutter.

Har du brug for nye for- og baglygter, går du derfor aldrig galt i byen med Ravemen.