Suunto

1-35 af 63

Side
Stigende orden
pr. side

1-35 af 63

Side
Stigende orden
pr. side

Historien bag Suunto 

Suunto er en finsk producent af sportsure, kompasser og dykkercomputere stiftet i 1936.


Suunto startede med at producere kompasser til at bære på håndleddet; deraf navnet Suunto, som kan oversættes til "retning".


I mange år holdt Suunto sig til at producere kompasser til orienteringsløb, militærbrug og mange andre formål, men i 1965 begyndte de at producere kompasser til dykning. De blev hurtigt det foretrukne mærke indenfor tidlige dykkerinstrumenter, da kvaliteten og holdbarheden var helt i top. Bl.a. benyttede den berømte dykker Jacques Cousteau altid Suunto udstyr til dykning.


I 1987 lavede Suunto den første elektroniske dykkercomputer, og blev lynhurtigt markedsledere på dette område, fordi deres produkter var langt bedre og mere holdbare, end noget man havde set før.


Hos Pulsure.dk beskæftiger vi os udelukkende med sportsprodukterne og i 1998 lancerede Suunto deres første sportsur Suunto Vector, som var verdens første ABC-ur - et ur med altimeter, barometer og kompas. Uret blev voldsomt populært og blev produceret og solgt helt frem til 2015.


I 2012 tog det for alvor fart, da Suunto Ambit-serien kom på gaden - det første Suunto ur med indbygget GPS. Sammen med movescount træningsportalen, var Ambit et af de bedste og mest avanceret mulitisport/GPS-ure på markedet. Kvaliteten og holdbarheden har altid været et varemærke for Suunto, hvilket det også var med Ambit urene og er det stadig den dag i dag.


Miljøbevidst produktion af Suunto ure

Der er løbet meget vand under broen siden Suuntos spæde start, men nogle ting har ikke ændret sig. Urene bliver stadig håndlavet på deres fabrik i Finland og Suuntos varemærke er stadig høj kvalitet og en imponerende holdbarhed.


I forlængelse af deres høje kvalitet ligger Suunto også i toppen af markedet, med den suverænt mest bæredygtige tilgang til produktionen af sportsure. Suuntos fabrik og hovedkontor i Finland "kører" på 100 % grøn energi og alle Suuntos ure bliver designet så de kan repareres og genanvendes og dermed holde endnu længere end nogen andre ure på markedet. Køber du et af Suuntos flagskibe fra deres Suunto 9 Peak eller 9 Peak Pro serie får du et fuldstændig CO2 neutralt ur. Dette sikrer Suunto igennem et samarbejde med Tree-Nation, som planter træer i Sydafrika.


Robust design i en elegant indpakning

Suunto adskiller sig markant fra konkurrenterne med deres helt unikke og elegante design, som især kommer til udtryk med deres to Peak serier.


Med deres 9 Peak serier, tager Suunto kampen op med Garmins Fenix ure. Her får du Suuntos velkendte holdbarhed og premium materialer, men urerne er væsentligt mere elegant og hele 4 mm slankere end et Fenix 7 ur.


Dvs. at Suunto klæder dig på til alt fra dit næste outdooreventyr i vildnisset til festen med den pæne skjorte. Med 5 Peak serien har Suunto til gengæld produceret et fantastisk bud på et smukt og slankt letvægts-sportsur med multisport funktioner til en uhørt god pris.

Suunto ure til sport og hverdag

Suuntos ure måler skridt, distance, kalorieforbrug samt stress- og restitutionsstatus. De har fuld søvnovervågning og kommer med over 80 forskellige aktivitetsprofiler, såsom triatlon, løb, vandring, roning, bjergbestigning, yoga, pilates, styrketræning og mange flere.


Med Suuntos ure har du desuden både mulighed for at eksportere din træning til eksterne apps som f.eks. Strava eller importere strukturerede træninger fra TrainingPeaks.


Alt dette betyder at du, med dit Suunto ur, er dækket ind med alt hvad du kan have brug for af data for at optimere og overvåge både din almindelige sundhed og din træning.