SmartWatches

De populære SmartWatches fra en række producenter - herunder Garmin & Polar finder du også her på Pulsure.dk.

Fællesnævneren er kompabilitet med smartphones og App's på disse - og selvfølglig mulighed for at tracke dine aktiviteter, træning m.m.

Urene findes til forskellige platforme - iOS og Android - lige som en del af urene kan bruges på begge platforme.

1-36 af 43

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 43

Side
Stigende orden
pr. side

Her på siden finder du et stort udvalg af de populære smartwatches fra en række anerkendte mærker, som fx Garmin, Polar og Fossil. Vi udvider jævnligt sortimentet med nye smarte varianter.

Gå på opdagelse i udvalget og find dit yndlingssmartwatch. Klik ind og læs mere ved de enkelte produkter, hvor du kan blive klogere på specifikationerne. 

Et smartwatch er den oplagte gaveidé til en du holder af, som værdsætter et smart stykke gadget. Du kan naturligvis også forkæle dig selv med én af de flotte smartwatches i vores sortiment. 

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et ur, som kan langt mere end blot vise, hvad klokken er. Et smartwatch er i virkeligheden tættere på at være en bærbar computer eller en smartphone, da det har næsten lige så mange funktioner som en smartphone. Men i modsætning til en smartphone, så har du hænderne fri, når du bruger dit smartwatch.

Det eneste, der reelt gør, at et smartwatch kan betegnes som et ur, er, at det ligesom et traditionelt ur sidder på håndleddet og viser hvad klokken er. Kort sagt kan man sige, at et smartwatch er en kombination mellem et ur og en smartphone – heraf navnet smartwatch.

De mange smarte funktioner 

Det, der gør et smartwatch til noget helt særligt og som adskiller uret markant fra et traditionelt ur, er at det har et væld af forskellige funktioner. 

Der er dog forskel på hvad de forskellige modeller af smartwatches kan. Nogle smartwatches har fokus på fitness, nogle har fokus på kommunikation mens andre har fokus på overvågning af fx stress, søvn og antal skridt. Endelig er der nogle smartwatches, som bare kan lidt af det hele.

Herunder har vi oplistet nogle af de væsentligste og mest brugte funktioner:

 • GPS
 • Overvågning af daglig aktivitet, herunder antal skridt, søvn og stressniveau
 • Adgang til kommunikation, som fx SMS, e-mail og telefonopkald
 • Fitness-tracking
 • Skærm med touch-funktion
 • Musikafspilning via indbygget bluetooth forbindelse til høretelefoner
 • Vandtæt og vandafvisende
 • Alarm og stopur
 • Mulighed for tilslutning af simkort
 • Kamera
 • Stemmestyring
 • Kontaktløs betaling
 • .. og meget mere

Kort sagt giver et smartwatch dig mulighed for at benytte et utal af moderne funktioner. Alt sammen samlet i ét lille og unikt produkt, som du bærer om håndleddet.

Selvom et smartwatch har et væld af funktioner, så kan det ikke stå alene. Et smartwatch fungerer bedst i kombination med en smartphone. Det skyldes, at det, der gør et smartwatch smart er, at det kan synkroniserer med din smartphone. Det betyder, at de notifikationer du får på din smartphone, sendes direkte på dit smartwatch – og omvendt. Det betyder samtidig, at mange af de apps, som du har på din smartphone, ligeledes kan ses og anvendes på dit smartwatch.

Derfor skal man ikke se et smartwatch som en erstatning for en smartphone, men derimod som et supplement, hvor de to enheder styrker hinanden og gør hinanden bedre.

Hvilket smartwatch skal jeg vælge?

Der findes efterhånden et stort udvalg af smartwatches på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvilket du skal vælge. Først og fremmest, så bør du kortlægge dine behov. 

Hvad vil du primært bruge dit smartwatch til?

Hvis du primært tænker at bruge dit smartwatch i forbindelse med træning, så bør du vælge et smartwatch, som er specialiseret til netop dette. Sådanne smartwatches finder du et stort udvalg af her hos Pulsure.dk. Særligt Garmin og Fossil har specialiseret sig i smartwatches til fitness og træning. 

Smartwatches, som er særligt udviklet til brug i forbindelse med træning, kaldes også ofte for sportsure. Disse ure kan bl.a. kobles op til en app, hvor du kan indtaste din vægt og andre faktorer der spiller ind, når det kommer til udregning af forbrændte kalorier. Mange af disse smartwatches har desuden også indbygget pulsur, som ligeledes kan være behjælpelig, når du skal tælle, hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen eller i forbindelse med en specifik aktivitet.

Mange af vores smartwatches har også indbygget fitness-tracking, som i bund og grund betyder, at uret overvåger din fitnessaktivitet. Det kan hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt. Du kan fx se og sammenligne hvor hurtigt du gennemfører din vante løberute eller se hvor mange kilometer eller skridt du har gået i løbet af dagen. Det er en smart måde at blive motiveret på og som også kan bruges til at konkurrere mod dig selv – eller andre.

Endelig er mange af vores smartwatches både vandafvisende og vandtætte, hvilket betyder, at du kan have dem på næsten uanset hvilken sport du dyrker og hvordan vejret er.

 

 

Et smartwatch kan også være stilfuldt og smart

Velvidende at et smartwatch reelt er en lille computer, tænker du måske, at det ikke er hverken pænt eller smart at gå med. Men det er faktisk langt fra tilfældet. Smartwatches kan nemlig sagtens være både flotte og stilfulde – særligt dem, du finder hos Pulsure. Vores smartwatches er nemlig ikke kun praktiske og fyldt med anvendelig teknologi, men også super flotte. Vi mener nemlig, at et smartwatch også skal være pænt at se på, så man får lyst til at tage det på og gå med det hver dag.

Særligt vores smartwatches til damer finder du i forskellige designs, så de også kan bruges som et moderne accessory. Mange af vores smartwatches til damer har desuden den mulighed, at du kan indstille skærmen til at ligne et almindeligt ur med en urskive, når du ikke bruger det. Du kan også vælge, at skærmen blot skal være sort, alt efter hvad du synes er pænest. Du kan desuden også skifte urremmen, hvis du skulle blive træt af den, der følger med.

De fleste af vores smartwatches er dog unisex, så de kan bruges af både mænd og kvinder.

Fælles for alle vores smartwatches er, at de er produceret i kvalitetsmaterialer, som gør dem yderst behagelige at have på. De fleste af vores ure er desuden lavet af letvægtsmaterialer, så du næsten ikke mærker, du har det på. Kort sagt går funktionalitet, teknologi og æstetik hånd i hånd, når du vælger et smartwatch fra Pulsure.