Favero

12 varer

Stigende orden
pr. side

12 varer

Stigende orden
pr. side

Favero - anmelderroste wattpedaler designet og produceret ved foden af Dolomitterne

Favero Electronics, som ejes af Favero-familien, har i mere end 30 år designet og produceret elektronisk sportsudstyr af højeste kvalitet fra deres base i Italien ved foden af Dolomitterne. 

Med et exceptionelt fokus på selv de mindste detaljer i design- og produktionsfasen, har det italienske brand høstet stor anerkendelse i sportsverdenen, hvor deres wattpedaler er blandt de mest anmelderroste og testvindende wattmålere til cykling på markedet. Favero søger i den forbindelse også konstant inspiration til at skabe innovation og blive endnu bedre, hvorfor de har tæt samarbejde med såvel professionelle atleter og trænere samt motionister på amatørplan. 

Særligt Faveros Assioma wattpedaler til landevejscykling er blevet ekstremt populære blandt både motionister og elitecykelryttere. Pedalerne yder en utroligt nøjagtig wattmåling og sørger altid for pålidelige tal. Samtidig er pedalerne holdbare og lavet i en rigtig god kvalitet. Pedalerne er bygget op på samme platform som de populære Look Keo pedaler, og man kan derfor bruge samme klamper som til Look Keo. 

Favero Assioma UNO eller Favero Assioma DUO wattpedaler?

Faveros flagskib, Assioma pedalerne, laves i to forskellige versioner: Favero Assioma UNO og Favero Assioma DUO

Assioma UNO er en enkeltsidet wattmåler, som kun måler watt på venstre pedal. På trods af det, opnår de en imponerende præcision på +/- 1%. 

Assioma DUO er en dobbeltsidet wattmåler, som måler watt på hver enkelt pedal. Dette giver en endnu mere præcis wattmåling samt adgang til en række ekstra data. 


Med Favero Assioma DUO får man bl.a.

  • Højre/venstre balance
  • Effektivitet i trådet
  • Pedal Smoothness

Favero Assioma wattpedalerne bruges som nævnt både af motionister og eliteryttere på højeste plan. Blandt disse eliteryttere er eksempelvis Sam Laidlow, som i 2023 blev den yngste ironman-verdensmester i historien. I videoen herunder fortæller han blandt andet, at han bruger Assioma wattpedaler i alle sine træningspas for at få overblik over sine wattdata, hvilket hjælper ham med at se, hvordan han forbedrer sig over tid. Derudover får han i forbindelse med sine restitutionsture særligt gavn af data i form af højre/venstre balance og pedal smoothness.

Opgradér dine Shimano pedaler til wattpedaler eller dine UNO pedaler til DUO

Udover de komplette wattpedaler tilbyder Favero også et par andre innovative alternativer.

Med Favero Assioma DUO Shimano akslerne kan man nøjes med at købe akslerne, hvor wattmåleren sidder i, og opgradere sine egne almindelige Shimano pedaler til et sæt wattpedaler med indbygget wattmåler i begge pedaler. 

Har man købt et sæt Assioma UNO pedaler, men senere fortryder og gerne vil have wattmåling i begge pedaler, kan man nøjes med at købe Favero Assioma Upgrade Kittet, som består af den højre wattpedal.