Aktivitetsure til børn

Aktivitetsure, eller aktivitetstrackere om man vil, til børn, er inden for de seneste år blevet mere og mere populære – og med god grund. Med de mange funktioner aktivitetsture har i dag, er der nemlig masser af muligheder for leg, læring og fysisk udfoldelse.

Hos Pulsure finder du et stort udvalg af aktivitetsure til børn, som kan motivere dit barn til mere bevægelse og fysisk udfoldelse på en sjov og lærerig måde.

13 varer

Stigende orden
pr. side

13 varer

Stigende orden
pr. side

Køb af aktivitetsur til børn

Der er mange gode grunde til at købe et aktivitetsur til dit barn. Aktivitetsure til børn kan nemlig være med til at motivere og opmuntre barnet til mere fysisk aktivitet. Hvis dit barn allerede er meget aktivt, og ikke har brug for yderligere motivation, så kan et aktivitetsur alligevel være til stor glæde og give mange sjove og brugbare oplysninger, som vil være interessante for både barnet og for jer som forældre.

De aktivitetsure til børn, som du finder her hos Pulsure, er alle meget intuitive og brugervenlige. Det kan dog alligevel være en rigtig god idé, at introducere dit barn for uret, så barnet lærer, hvordan det fungerer og så uret bliver indstillet rigtigt til lige netop dit barn. Det kan du bl.a. gøre ved at I løbende ser på de informationer, som uret opsamler, sammen, så dit barn får en forståelse for, hvad det er uret kan bruges til.

Skridttæller til børn kan motivere barnet til mere bevægelse

Bevægelse er vigtigt for børns sundhed. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn er fysisk aktive mindst 60 minutter om dagen.

Med et aktivitetsur og skridttæller kan både du, og barnet selv, være med til at holde styr på, hvor meget barnet rører sig hver dag. Det kan være med til at motivere barnet til at bevæge sig mere. Den motivation kan både komme fra dig som forældre, ved at du fx giver barnet forskellige belønninger alt efter hvor aktivt det er, eller fra uret selv. Flere af vores aktivitetsture, som fx Garmin Vivofit Jr. 3, har nemlig en tilhørende app, hvor der bliver låst op for sjove udfordringer, spil, quizzer og øvelser, i takt med at barnet bevæger sig.

Følg med i barnets aktivitet via forældre-app

Flere af vores aktivitetsure til børn kan tilsluttes til en såkaldt ”forældre-app”, som giver dig som forældre mulighed for at følge med i dit barns daglige aktivitet. Du kan desuden også følge med i barnets søvnkvalitet via app’en.

Via app’en har du som forældre mulighed for at tildele barnet belønninger i form af virtuelle mønter, som barnet kan bruge i app’en, til at få adgang til forskellige spil mv. Derudover giver app’en også dig som forældre mulighed for at planlægge diverse opgaver eller udfordringer til barnet, fx oprydning, lektielæsning eller andet, som gør, at barnet får en notifikation, når opgaven starter.

Hvilke funktioner har et aktivitetsur til børn?

Aktivitetsure til børn har forskellige funktioner, alt efter hvilken model, du vælger. Langt de fleste aktivitetsure har dog både skridttæller, alarm og naturligvis mulighed for at vise hvad klokken er. Derudover kan aktivitetsure have diverse andre funktioner, som fx spil, GPS, opkaldsfunktion, registrering af søvnkvalitet og meget mere.

Mange børn synes det er sjovt at blive udfordret og forbedre sig. Derfor kan et ur med skridttæller til børn være en stor motivationsfaktor, da barnet løbende kan holde øje med, hvor mange skridt der bliver gået hver dag og dermed forsøge at overgå sig selv. Det samme gælder når det kommer til et pulsur til børn – her kan barnet fx blive motiveret til at konkurrere vennerne om, hvem der har den hurtigste gennemsnitshastighed, hvem der har gået flest skridt eller hvem der har været aktiv i flest minutter. Urene kan nemlig synkronisere, så man kan udfordre hinanden.

Aktivitetsure særligt lavet til børn

Aktivitetsure til børn fås i mange forskellige varianter og modeller. Nogle er henvendt til lidt større børn, mens andre er henvendt til små børn helt ned til 4-års alderen. Urene fås i forskellige designs, som henvender sig til forskellige køn. 

Det smarte ved ure til børn, og det der adskiller dem fra aktivitetsure til voksne, er, at de er designet til netop børn. Det betyder, at de er utrolig brugervenlige, hårdføre og ikke har en masse unødige funktioner.

Særligt vores modeller fra Garmin, Garmin Vivofit Jr. 2 og Garmin Vivofit Jr. 3, er nogle særdeles populære aktivitetsure til børn. Modellerne er nemlig specielt udviklet til børn. Det betyder, at de med deres justerbare remme passer perfekt til børns håndled. Remmene fås desuden i forskellige børnevenlige udgaver med fx Captain America, Frozen, Minnie Mouse, Star Wars, Spiderman og meget mere.

Derudover er de fremstillet i letvægtsmaterialer, så dit barn ikke bliver generet af at have det på. Til trods for at være behagelige at have på, er urene lavet af robuste og hårdføre materialer, så de ikke sådan lige går i stykker. De er desuden både vandafvisende og vandtætte.