Garmin - Cykelcomputere

Garmin har sat sigt tungt på markedet for cykelcomputere med deres Garmin Edge serie. Der findes enheder enheder til både turcykling, motion, elitecykling og mountainbike. Garmin computerne kan vise tonsvis af data, mange har kort og navigation og samtidig er de meget brugervenlige. 

24 varer

Stigende orden
pr. side

24 varer

Stigende orden
pr. side

Garmin producere de mest populære cykelcomputere med GPS på markedet med deres Garmin Edge serie. 

Edge serien omfatter et bredt udvalg af cykelcomputere henvendt til alle former for cykling, dvs. landevejscykling, MTB, offroad, motionscykling osv.. Der findes Explore og Touring modellerne som er henvendt til motionscykling og turcykling, hvor navigation og kort spiller en stor rolle og alle er udstyret med Garmin GPS modtagelse. 

Der findes cykelcomputere som Edge 530, Edge 820, Edge 830 og Edge1030 som henvender sig til den seriøse motionist og eliterytter. Disse enheder kan vise hundredvis af forskellige datafelter, opsamle wattdata og har mange avanceret træningsfunktioner.

Garmin Edge 530  og Edge 830 er de nyeste Garmin cykelcomputere, og den byder på en række lækre nyheder med bla. Strava, uheldsopkald, forbedret navigation, mere batteritid og meget meget mere.  

Sidst (og mindst) findes den lille og små kompakte cykelcomputer Edge 130 som er en simpel og lille enhed til motionsbrug. 

De fleste nye cykelcomputer fra Garmin har både WiFi, bluetooth og en række andre smarte funktioner, som gør det muligt at overføre data trådløst, modtage smartnotifikationer og meget mere. 

En garmin cykelcomputer brugt i forbindelse med fx. mtb, landevej eller hometrainer tilføjer cykeltræningen langt mere motivation og kvalitet.