CEP

28 varer

Stigende orden
pr. side

28 varer

Stigende orden
pr. side

CEP - kompression til sport baseret på medicinsk ekspertise

CEP er en del af det tyske selskab medi, som siden 1951 har produceret medicinske kompressionsprodukter af højeste kvalitet. Vi skal dog frem til 2007 for at finde fødselsåret for CEP, da de lancerede produktionen af de første kompressions-løbesokker baseret på den medicinske ekspertise fra medi.

CEP er i dag blandt de førende brands indenfor produktion af kompressionsprodukter til sport - men hvad er det, der gør CEP så specielt?

CEP adskiller sig særligt fra konkurrerende brands gennem deres store erfaring, som altså strækker sig mere end 70 år tilbage i tiden. Dette kommer blandt andet til udtryk ved teknologien bag CEP’s lange løbesokker, hvor de målretter kompressionen ud fra størrelsen på brugerens læg frem for at måle rundt om anklen. Ved at måle rundt om læggen, kan CEP udføre en ultra-præcis kompressionskontrol og dermed sikre den mest optimale effekt. 

Det videnskabelige fokus er desuden fortsat i centrum i dag, da CEP både samarbejder med læger, fysioterapeuter og forskellige tyske universiteter, som i den forbindelse har lavet talrige studier, der gennem tiden har medvirket til at forbedre og udvikle CEP’s produkter. Atleter og professionelle sportshold bidrager på samme vis med værdifuld feedback til forbedringerne.

Når man anvender kompressionsprodukter fra CEP, så vil man opnå en lang række fordele relateret til optimering af præstation og restitution. Kompressionen aktiverer og understøtter nemlig forskellige endogene funktioner ved at lægge fysisk pres på huden. Dette vil øge blodcirkulationen og derved forbedre tilførslen af ilt og næringsstoffer til musklerne, hvilket resulterer i forbedret udholdenhed og hurtigere restitution. Den forbedrede blodcirkulation vil samtidig hjælpe med at fastholde en stabil kropstemperatur, mens kompressionen ligeledes vil have en stabiliserende effekt på ledende i anklen og foden under løb.

CEP løbesokker og kompressionsstrømper er must-haves til løbegarderoben

Siden den første løbestrømpe med kompression fra CEP udkom tilbage i 2007, har det tyske sportsbrand ikke hvilet på laurbærrene, når det kommer til udvikling og lancering af nye produkter inden for deres sortiment af løbetøj. I dag består udvalget derfor af både høje, mellemhøje og lave kompressionsstrømper, som desuden fås i versioner, der er specielt designet til henholdsvis brug under aktivitet og til restitution efter den hårde løbetur.

I produktudvalget her hos Pulsure.dk finder du bl.a. CEP’s bestseller indenfor kompressionstrømper, CEP Run Compression Socks Tall 4.0, som er den perfekte allround løbestrømpe. Kompressionsstrømpen er fyldt til randen med CEP’s avancerede teknologier, hvilket er med til at gøre den til en af de vildeste kompressionssokker på markedet. Kompressionsstrømpen fås samtidig i letvægtsudgaven, CEP Ultralight Compression Socks, som bruger hele 25% mindre materiale end den originale version.

Mens ovenstående kompressionssokker er ideelle til anvendelse under aktivitet, så har CEP ligeledes udviklet den ultimative kompressionsstrømpe til restitution efter aktivitet eller blot til brug i hverdagen med CEP Infared Recovery Compression Socks og CEP Allday Recovery Compression Socks. Med disse kompressionsstrømper kan du derfor tage din restitution til næste niveau.

Det er dog ikke kun fodtøjet, CEP laver kompressionsprodukter til. Derfor kan du ligeledes finde produkter som eksempelvis CEP Compression Arm Sleeves, der øger blodcirkulationen i armene, og på den måde forbedrer restitution samt forhindrer skader og muskelsmerter.

Hvis du er på udkig efter løbestrømper, kompressionsstrømper eller andet sportsbeklædning med kompression, vil du aldrig gå galt i byen med CEP.