Stasdock

3 varer

Stigende orden
pr. side

3 varer

Stigende orden
pr. side

Stasdock - Stilfulde og funktionelle vægmonterede cykelholdere

Stasdock er et hollandsk brand, som blev skabt i 2017 af Jasper Stas, som på daværende tidspunkt blot var 21 år gammel. Virksomheden har udviklet et opbevaringssystem til cykler og cykeludstyr, som på kort tid har høstet stor efterspørgsel og anerkendelse i cykelsportsverdenen for produkternes yderst stilfulde og funktionelle design. 

Produktsortimentet bestod i første omgang udelukkende af virksomhedens primære produkt, Stasdock Bike Wall Mount, som er en vægmonteret cykelholder, der repræsenterer funktionalitet og elegance, når det er allerbedst. Foruden at være en genial opbevaringsløsning, forvandler Stasdock Bike Wall Mount nemlig ligeledes din cykel til et sandt kunstværk i hjemmet.

Muligheden for at opbevare både cykel og cykeludstyr på væggen er med til at frigøre en masse plads, hvilket særligt appellere til personer, der bor i en lille lejlighed eller på anden vis er begrænset på plads i sin bolig.

I virksomhedens spæde år foregik salget alene inden for Hollands grænser, men en eksplosion i efterspørgslen fra udlandet åbnede dørene til salg i resten af Europa og i USA.

Tilføj yderligere funktionalitet til dit Stasdock opbevaringssystem

Sidenhen er produktsortimentet blevet udvidet med flere innovative produkter, som tilfører Stasdock opbevaringssystemet endnu mere funktionalitet samt et ekstra stilfuldt element.

Blandt disse produkter finder vi først og fremmest Stasdock Hang On, som består af fire ekstra kroge til Stasdock Bike Wall Mount. De ekstra kroge gør det f.eks. muligt at opbevare og udstille cykeltrøjer eller cykelkasketter sammen med cyklen og andet cykeludstyr.

I dag består udvalget ligeledes af andet tilbehør, herunder Stasdock Wheel Strap og Stasdock Bike Sleeve. 

Mens din cykel hænger og funkler på væggen som et kunstværk med Stasdock Bike Wall Mount, fikserer Stasdock Wheel Strap dit cykelhjul og sørger for, at hjulet ikke drejer og rammer væggen.

Samtidig vil Stasdock Bike Sleeve sørge for at holde hjemmet rent, når cyklen igen skal hænges op på væggen, efter en træningstur på de ofte våde danske landeveje.