Shokz

8 varer

Stigende orden
pr. side

8 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag Shokz - prisvindende og banebrydende teknologi

Shokz, som på daværende tidspunkt gik under navnet AfterShokz, er en amerikansk virksomhed, der blev etableret i 2004.

Det var dog først i 2011, at de bevægede sig ind på markedet for høretelefoner, da virksomheden sendte deres første patentansøgning i forbindelse med open-ear design i høretelefoner, som i dag er Shokz’ helt store grundlag for succes.

Mens konkurrerende brands på markedet typisk arbejdede med de traditionelle in-ear og over-ear høretelefoner, som blokerer for udefrakommende lyde, så valgte Shokz en helt anden retning. De valgte nemlig at have et gennemgående fokus på et open-ear design, som sørger for, at du kan høre dine omgivelser, mens du samtidig får en fantastisk lydoplevelse, når du lytter til musik.

Dette sikres gennem den revolutionerende og prisvindende Bone Conduction-teknologi, som afspiller musikken via vibrationer gennem kindbenene. Mens musikken afspilles klokkeklart i hovedet, efterlades øregangen fri, hvilket betyder, at man uden problemer kan høre, hvad der foregår omkring sig. Det er i høj grad medvirkende til at øge sikkerheden, når høretelefonerne eksempelvis anvendes i trafikken.

I 2023 lancerede Shokz endnu en ny og banebrydende teknologi, da de introducerede DirectPitch, som dirigerer lydbølgerne i den helt rigtige vinkel ind i øret. Teknologien sikrer derfor en vild lydoplevelse samtidig med at open-ear designet bibeholdes. 

Idéen til DirectPitch opstod, da en gruppe ingeniører hos Shokz observerede, hvordan lyddæmpere og udstødningsrør inkorporerede huller i deres design for at reducere støj. Ingeniørerne mente, at det samme princip kunne anvendes i høretelefoner for at reducere lydlækage, hvilket i dag har ført til udviklingen af Shokz OpenFit, som er de første høretelefoner på markedet med DirectPitch-teknologi.

Siden de første høretelefoner med Bone Conduction blev præsenteret har Shokz blot vokset sig større og større. De har efterhånden gjort deres indtog i mere end 60 lande og regioner, hvilket ifølge dem selv har resulteret i over 7 millioner kunder på verdensplan - indtil videre.


Løb, svømning, cykling eller hverdagsbrug? - Shokz høretelefoner kan det hele

Mens Shokz OpenFit høretelefonerne med DirectPitch-teknologi er ideelle til hverdagsbrug, er Shokz’ høretelefoner med Bone Conduction-teknologi på den anden side det perfekte valg til sport.

Shokz OpenRun Pro er topmodellen i udvalget af høretelefoner med Bone Conduction. Foruden fantastisk lydkvalitet, har høretelefonerne samtidig en indbygget mikrofon, som ligeledes optager lyden gennem vibrationerne i kindbensknoglen. Hvad end du lytter til musik eller skal foretage et opkald under et træningspas, er du derfor sikret en ren og uforstyrret lyd, selv når du bevæger dig i høj fart. 

På trods af at OpenRun Pro er vand- og svedafvisende, så kan de ikke anvendes til svømning - men det kan Shokz OpenSwim derimod.

OpenSwim er et sæt revolutionerende høretelefoner, som også bruger Bone Conduction-teknologi. Høretelefonerne afspiller musikken klart under vand og kan tåle at være på 2 meters dybde. Med en batteritid på op til 8 timer, kan du derfor uden problemer svømme den ene bane efter den anden med dine yndlings-tunes i ørene. 


Pulsure.dk og Shokz

Som følge af Bone Conduction- og DirectPitch-teknologierne har Shokz to flagskibsproduktlinjer, der skaber rammerne for den lydoplevelse, som definerer virksomheden i dag.

Hos Pulsure.dk har vi været med på rejsen med Shokz’ revolutionerende teknologier i mange år, da vi var blandt de første forhandlere af Shokz' produkter på det danske marked.

Shokz har indtil videre indgivet mere end 2.800 patenter globalt set indenfor open-ear-området, hvoraf mere end 950 af dem allerede er blevet godkendt. Vi ser derfor frem til at følge udviklingen fremadrettet og tilføje nye innovative produkter til vores udvalg.