Elite - Hometrainer

6 varer

Faldende orden
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Italienske Elite producerer nogle af markedets absolut bedste hometrainere, og har produceret cykeludstyr i over 40 år. 

Elite tilbyder prisvenlige smart trainere i alle segmenter lige fra high-end hometrainere for eliten, til entry level hometrainere for dem som vil præve kræfter med Zwift eller Bkool for første gang. 

Dansk Cykle Union (DCU) har valgt lige netop Elite som deres officielle udstyrspartner, og det er derfor Elite hometrainere man kan finde i DCU's eget E-Cycling Center i Team Danmark huset. 

Elites topmodel hedder Elite Direto XR, og konkurrerer mod de bedste hometrainere på markedet fra både Tacx og Wahoo. 
Direto XR præsterer nogle ganske imponerende specifikationer med belastninger på op til 2300 watt og simulerer stigninger på op til 24%. Alt i alt får man en topklasse hometrainer til en pris, som ligger lavere end konkurrenterne. 

Den mest populære Elite smart trainer er Elite Suito, som ligger i mellemprissegmentet. Med en Elite Suito får man helt utroligt meget hometrainer for pengene, og man kan derfor nem og hurtigt komme i gang med Zwift, Bkool eller anden form for E-Cycling til en fornuftig pris. 

Den billigste smart hometrainer fra Elite er Elite Tuo, som er en klassisk "wheel-on" hometrainer, hvor baghjulet kører på en rulle, som skaber belastningen. Den er ideel til dem, som gerne vil prøve kræfter med Zwift og E-Cycling for første gang og samtidig gerne vil have kvalitet til en lav pris. 

Elite står desuden bag én af de største innovationer indenfor E-Cycling i nyere tid, nemlig Elite Sterzo Smart. Med en Elite Sterzo Smart monteret under forhjulet kan man styre sin avatar i Zwift, så man kan dreje, placere sig rigtigt på vejen, overhale ryttere, og ligge sig perfekt i læ for vinden bag en gruppe andre ryttere.

Herudover laver Elite en lang række tilbehør som måtter, tabletholdere, drikkedunke, svedcovers osv. 

HUSK..... Hos Pulsure.dk kan du i vores E-Cycling Lab prøve følgende smarttrainers fra Elite - De står klar med prøvecykler og koblet op til Zwift og venter bare på, at DU kommer og prøver dem af:

  • Elite Tuo
  • Elite Suito
  • Elite Direto XR

Det er helt gratis og uforpligtende at kigge forbi Gotlandsvej 13 i Horsens og prøve alle ovenstående Tacx hometrainere.