K-edge

9 varer

Stigende orden
pr. side

9 varer

Stigende orden
pr. side

 

K-edge har formået at blive verdens førende producent indenfor den lille niche der hedder holdere til cykelcomputere. Den amerikanske virksomhed laver et kæmpe udvalg af holdere til alle slags cykelcomputere, herunder Garmin og Wahoo, samt alle tænkelige slags styr - lige fra de helt standard runde styr til de nyeste integrerede carbonstyr. 

Bliv lirens som World Tour holdene med en Garmin holder fra K-edge

K-edge har virkeligt ramt hovedet på sømmet, når det kommer til at lave noget virkeligt cool grej, som alle professionelle og eliteryttere har lyst til at køre med. 

K-Edge leverer udstyr til intet mindre end 14 World Tour cykelhold, herunder verdens største hold som Ineos, Quickstep og Trek Segafredo. 

Cykelcomputer holdere i topkvalitet lavet i USA


K-edge computer holderne bliver CNC-fræst i aluminium af højeste kvalitet. De laves i en lang række forskellige udformning, prisklasser og til forskellige typer cykler. 

Der medfølger adaptere til både Garmin og Wahoo cykelcomputere til alle K-edge holderne, så du kan bruge den uanset hvilken af de to mærker, du sværger til. 


K-edges holdere til cykelcomputere har været på markedet i mange år og har opnået en god anerkendelse blandt cyklister verden over. De har en solid og holdbar konstruktion, der sikrer, at din cykelcomputer er sikker og stabilt placeret, mens du kører. Samtidig har de også et stilfuldt og aerodynamisk look, der passer perfekt til din cykel.