Wahoo - Hometrainer
Wahoo - Hometrainer
Wahoo - Hometrainer

Wahoo - Hometrainer

Hos Pulsure.dk finder du det komplette udvalg af hometrainere fra Wahoo. 

Wahoo er blandt de mest populære og testvindende hometrainere på markedet, og der findes modeller i alle prisklasser. 

Alle Wahoos hometrainere er "smart trainere", hvilket vil sige, at man kan tilkoble dem til diverse virtuelle hometrainer platforme, som eksempelvis Zwift, Bkool, Rouvy og RGT. Det betytder også, at hometraineren simulerer den modstand og stigninger, man møder i de virtuelle universer. 

8 varer

Stigende orden
pr. side

8 varer

Stigende orden
pr. side

Wahoo laver nogle af verdens bedste og mest anmelderroste hometrainere. De har været med til at innovere e-cycling og hometrainere lige fra start, og er stadig med helt fremme som den mest nytænkende virksomhed indenfor hometrainere og tilbehør. 

Wahoo sortiment byder på hometrainere i alle prisklasser. Fælles for dem er, at de alle er "smart trainere" - dvs. man kan tilkoble med til en computer, tablet, smartphone eller Apple TV og køre i de mange virtuelle cykelverdener som Zwift og Bkool. 
De kan alle simulere den modstand man møder i den virtuelle verden, og man får derfor en meget virkelighedstro oplevelse. 

Wahoos udvalg af hometrainere består af: 

  • Wahoo Kickr Version 5
  • Wahoo Kickr Core
  • Wahoo Kickr Snap
  • Wahoo Kickr Rollr
  • Wahoo Kickr Bike

Derudover laver Wahoo noget af det fedeste og innovative tilbehør til hometrainere: 

  • Wahoo Kickr Climb
  • Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Version 6

Wahoo Kickr Version 6 er en af de bedste, mest kraftfulde og mest realistiske power trainers man kan få. Cyklen monteres direkte på en kassette uden baghjulet på, da det giver den mest virkelighedstro fornemmelse. Den kan yde en modstand på hele 2200 watt og simulerer stigninger på op til 20%. 

Wahoo Kickr Core

Wahoo Kickr Core er den bedst sælgende Wahoo hometrainer. Prismæssigt ligger den i mellemklassen, men på rigtigt mange parametre præsterer den som en absolut topmodel. Kickr Core simulerer op til 1800 watt modstand og stigninger på op til 16%. Med en Kickr Core får man en fantastisk hometrainer til prisen. 

Wahoo Kickr Snap

Wahoo Kickr Snap er Wahoos mest prisvenlige hometrainer. I modsætning til Kickr Core og Kickr V5, er Snap en "wheel-on" hometrainer. Dvs. baghjulet bliver siddende på cyklen, og modstanden skabes i en rulle, som dækket kører på. Vil man i gang med Zwift, Bkool eller en af de andre virtuelle verdener for første gang, er Kickr Snap et super godt og prisvenligt bud. 

Wahoo Kickr Rollr

Wahoo Kickr Rollr er en hybrid mellem en klassisk ruller til indendørs cykling og en smart hometrainer. Kickr Rollr kan forbindes trådløst til en wattmåler og på den måde simulere belastning og stigning, hvis man bruger den i Zwift eller andre hometrainer-platforme. Rollr er lavet for at give den mest levende og virkelighedstro følelse af landevejscykling indendørs. 

Wahoo Kickr Bike 2

Wahoo Kickr Bike 2 er toppen af poppen indenfor e-cycling. Den smarte indeholder indeholder den bedste teknologi fra Kickr V6 og Kickr Climb samt en masse nye funktioner samlet i én genial cykel. Virtuelt gear, indbygget Climb, indbygget motor er blot nogle af de fede features. 

Wahoo Kickr Climb

Wahoo Kickr Climb er en af Wahoos geniale og innovative opfindelser, som gør den indendørs cykeloplevelse med realistisk. Kickr Climb simulerer helt fysisk de samme stigninger, man møder, i de virtuelle cykeluniverser ved at løfte cyklen op og ned. 
Man monterer sin cykel på Kickr Climb i forgaflen i stedet for forhjulet. Kickr Climb simulerer fald ned til -10% og op til 20% stigning. 

Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Headwind er endnu en af Wahoos geniale opfindelser, som har høstet kæmpe ros og popularitet i Zwift-miljøet. Det er en blæser, som er skabt til e-cycling. Den blæser en vindsøjle formet efter kroppen med op til 48 km/t. 
Vindstyrken kan styres efter pulszone, hastighed eller manuel kontrol.