Proviz

8 varer

Stigende orden
pr. side

8 varer

Stigende orden
pr. side

 

Historien bag Proviz

Proviz er en engelsk producent af trænings- og preformance tøj syet i lysreflekterende materiale.

Mærket blev etableret i London i 2008 af de to brødre Bob og Ant Langly-Smith.

Brødrene kunne ikke skaffe lækkert og lysreflekterende cykeltøj til deres daglige cykeltur mellem hjem og arbejdsplads. Dette problem valgte de at løse ved at starte Proviz og selv udvikle de produkter de manglede.

Proviz har sidenhen vokset sig til et internationalt anerkendt sportsmærke og har vundet adskillelige priser for deres design, forretningsmodel og kvaliteten af deres produkter.

 

Miljøbevidst produktion

Udover at være et innovativt og banebrydende brand arbejder Proviz også med stort fokus på bæredygtigt design samt velgørende formål.

Siden 2019 er alle deres jakkers indvendige foring blevet produceret i det miljørigtige Repreve® Recycled Polyester, som produceres af genanvendte plastikflasker. I skrivende stund har Proviz alene genanvendt over 500.000 plastikflasker.

Derudover støtter Proviz også Plastic Oceans, som er en organisation der arbejder med at mindske forureningen af verdenshavene med plastik.

Innovation og banebrydende teknologi

Hos Pulsure.dk fører vi deres REFLECT369 kollektion, som først så dagens lys i 2014. Dette er til stadighed Proviz’ absolut mest succesfulde kollektion, med jakker og veste til cykel- og løb.

REFLECT369 produceres i 100% reflekterende materiale, hvilket betyder at produkter bliver selvlysende som én stor refleks, når lys fra f.eks. biler rammer stoffet. Der er indarbejdet flere millioner små glasperler i tekstilet, som lyser op og reflekterer alt lys, der rammer produktet.

Med REFLECT369 kollektionen har Proviz altså virkelig skubbet udviklingen fremad. I tilgift til tekstilets 100% lysreflektion er der tale om et letvægtsmateriale, som både er åndbart, vand- og vind afvisende samt svedtransporterende.

Du er altså godt klædt på til alt fra cykelturen på arbejde til den hårdeste løbetur og kan føle dig tryg både nat og dag.