SP Connect

10 varer

Stigende orden
pr. side

10 varer

Stigende orden
pr. side

International bevidsthed og tysk kvalitet

Østrigsk ejer og grundlægger, Thomas Kren,n startede sit første firma SP Binding i Birgel i Tyskland tilbage i 1988. I dag er SP United Holding AG udvidet til tre mærker, herunder SP Connect, og har kontorer i Tyskland, Østrig, Slovakiet, Kina og USA.


Hovedkvarteret, som har været placeret i Wien siden midt 90’erne, strømliner distributionen til 70 lande over hele verdenen, udvikler nye innovative produkter og kvalitetssikrer den eksisterende produktion fra firmaets egen fabrik i Kina.

 

SP Connect holder styr på din mobil

SP Connect lancerede sin første produktlinje med monteringsløsninger til mobiltelefoner i 2016. Her kom de på markedet med et robust og beskyttende cover til smartphonen med indbygget monteringssystem.


Det stabile, sikre og let anvendelige låsesystem har en 90° drejemekanisme. Du klikker ganske simpelt din mobil med SP Cover Case ned i monteringsenheden og drejer 90°. Simpelt, lækkert og sikkert. SP Connect har udviklet et af de mest alsidige monteringssystemer på markedet og du kan nu trygt montere din mobil på alt fra cyklen, til båden, til bilen, til armen og alt derimellem. SP Connect holder din smartphone sikkert indenfor syns- og rækkevidde, så kan du trygt koncentrere dig om alt det der er vigtigt.

SP Connect hos Pulsure.dk

Hos pulsure.dk fører vi en række af SP Connect produkter, så du trygt kan bruge din mobiltelefon om det er til og fra arbejde, til lands og til vands, til cykling, til løb eller lige hvor du har brug for at have din mobil ved hånden. Vores topsælger er dette stilrene cover, vores Bike Bundle som sikkert monterer din smartphone til din cykel og vores Universal Cover Case  som beskytter mobilen imod elementerne samt sved, mudder og støv.