KOM Cycling

17 varer

Stigende orden
pr. side

17 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag KOM Cycling

KOM Cycling er bygget på ren og skær passion for cykling.

Inden KOM Cycling blev stiftet i USA i 2016, arbejdede grundlæggerne af virksomheden i en lokal cykelbutik, mens de i deres fritid jagtede KOM-segmenter. De var besatte af at optimere deres præstationer på cyklen og var derfor altid på udkig efter produkter, som kunne hjælpe dem med at blive bedre og hurtigere. De fandt dog hurtigt ud af, at de ikke var de eneste, som ledte med lys og lygte efter denne type produkter, hvilket blev startskuddet til KOM Cycling.

Siden da har virksomheden kombineret erfaringen fra den lokale cykelbutik med en innovativ tankegang og deres ekspertise inden for produktudvikling og ingeniørarbejde  - det har i dag medført fødslen af en lang række produkter af cykeltilbehør.


Cykeltilbehør i verdensklasse

Gennem årene har KOM Cycling udviklet sig til at blive en verdensomspændende producent af innovativt cykeltilbehør i højeste kvalitet. Det kommer bl.a. til udtryk gennem deres sortiment af forskellige mounts til Garmin- og Wahoo produkter samt deres on-bike opbevaringsprodukter. 

Blandt de innovative produkter finder du eksempelvis KOM Cycling Garmin Varia Mount, som er en holder til Garmin Varias Radar baglygte. Holderen er udstyret med et ATOP spænde, hvilket altså gør det muligt at tilpasse holderen til alle former for sadelpinde.

ATOP spændet er på samme vis blevet brugt i KOM Cycling Sadeltaske med Garmin Varia Mount, som er en on-bike opbevaringstaske med en holder til en Varia Radar baglygte. Med denne innovative sadeltaske behøver du ikke at vælge mellem sadeltasken og baglygten, da de nu kan benyttes samtidig.

Derudover har KOM Cycling ligeledes bevæget sig ind i e-cyklingsverdenen og producerer nu også tilbehør hertil. I øjeblikket inkluderer udvalget af indendørs tilbehør f.eks. KOM Cycling Forhjulsstøtte, som er en genial og kvalitetsfyldt forhjulsstøtte til dig, der cykler på hometrainer.

 

Pulsure.dk og KOM Cycling

Samarbejdet mellem Pulsure.dk og KOM Cycling tog sine spæde skridt på EuroBike messen i Frankfurt, hvor vi mødte grundlæggerne af den amerikanske virskomhed for første gang. En fælles passion for cykling og tilbehør hertil resulterede efterfølgende i, at Pulsure.dk senere blev den første forhandler af KOM Cycling på det danske marked. 

I dag vurderes udvalget af produkter løbende i takt med, at KOM Cycling udvikler nye og spændende produkter, der kan hjælpe dig med at snuppe dit næste KOM-segment - eller som KOM Cycling selv siger det:

GEAR TO HELP YOU GET. AFTER. IT.