Løbeure fra Garmin, Suunto og Polar

Løbeure fra Garmin, Suunto og Polar

Her finder du alle løbeure fra både Garmin, Suunto og Polar, herunder de meget populære Garmin Fenix 6 løbeure og hele Garmin Forerunner-serien. 

1-36 af 109

Side
Faldende orden
pr. side

1-36 af 109

Side
Faldende orden
pr. side

Løb er blevet en nationalsport i Danmark hvor rigtigt mange dyrker både landevejsløb, trailløb og OCR løb (Obstacle Course Race) på alt lige fra de helt korte distancer til halvmarathon, marathon og sågar ultraløbsdistancer. For at få mest muligt ud af sit løb, er det en rigtig god ide med et løbeur, som kan måle puls, distance, hastighed, tid, holde styr på intervaller og meget mere. 

Altid de nyeste og bedste Garmin løbeure på lager

Hos Pulsure.dk har vi altid de nye og bedste løbeure fra Garmin og Suunto.
Garmin er markedsledere for løbeure og pulsure i Danmark, og det er ikke uden grund. Garmins Forerunner løbeure og Fenix sportsure er blandt de bedste og mest brugervenlige ure, man kan få fingrene i. Garmins ure er altid spækket med de nyeste og bedste funktioner, og det er derfor heller ikke overraskende at Garmin meget ofte vinder alverdens test af løbeure og bliver kåret som det bedste løbeur. 

Garmins Forerunner-serie er en serie af pulsure, som er særligt udviklet til løb og triathlon (multisport). I Garmin Forerunner-serien findes ure i alle prisklasser lige fra de billige løbeure til de mere avancerede og dyrere triathlon ure. 

Garmin Fenix 5 Plus og Fenix 6 - de mest populære løbeure

De mest populære Garmin ure er dog topmodellerne fra Garmin Fenix-serien. Der findes både Garmin Fenix 3, Fenix 5, Fenix 5 Plus og Fenix 6, hvor Fenix 6-serien er de nyeste. Der findes versioner af Fenix 6 i tre forskellige størrelser, lige fra Fenix 6S som egner sig perfekt som et løbeur til damer, til Fenix 6 og Fenix 6X som er de foretrukne løbeure til herrer. 

Suunto løbeure i højeste kvalitet

Finske Suunto har lavet sportsure af højeste kvalitet i mange år, så her er du også sikret et super godt løbeur med de bedste features og funktioner. Suunto slog for alvor igennem med Suunto Ambit-serien og lancerede efterfølgende Suunto Spartan-serien. Den er nu blevet forbedret og udskiftet med den nyeste serie af Suunto løbeure og sportsure som omfatter Suunto 3, Suunto 5, Suunto 7 og topmodellen, Suunto 9

Løbeure med musikafspiller, kort, navigation og meget mere!

I denne kategori kan du også let finde alle vores løbeure med musikafspiller og Spotify samt alle løbeure med kort og navigation. Sidst men ikke mindst har vi et bredt udvalg af tilbehør og accessories til pulsure og løbeure, herunder pulsbælter og fodpods.