Suunto Løbeure

Her finder du alle de nyeste og fedeste løbeure fra Suunto, herunder de tre nyeste modeller, som alle egner sig perfekt til løb, nemlig Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak Pro samt Suuntos største og vildeste outdoor- og multisportsur til dato; Suunto Vertical.

12 varer

Stigende orden
pr. side

12 varer

Stigende orden
pr. side

Suunto er en gammel hæderkronet producent af kompasser, dykkerure og outdoor-ure til sport. Suunto har siden 1936 haft hovedkvarter i Finland, og har det stadig den dag i dag.

Suunto løbeure af høj kvalitet - dengang og nu

I dag udmærker Suunto sig ved at producere pulsure og sportsure af meget høj kvalitet og holdbarhed til løb, triathlon og outdoor-aktiviteter. Suunto slog for alvor igennem med Ambit urene. De blev hurtigt meget populære som løbeure, ur til triathlon, trailløb og andre outdoor-aktiviteter grundet den ekstremt høje holdbarhed, lange batterilevetid og meget præcise GPS-målinger. I dag lever Suunto, i den grad, op til sin stolte tradition med Suuntos Vertical urerne, som hurtigt har vundet fast plads omkring håndleddet på alt fra ultraløbere og bjergbestigere til den glade weekendseventyrer.

Suunto fokuserer især på tre serier: Suunto 5, Suunto 9 og Suunto Vertical serien.

 

Suuntos 5-serie:

Med et ur fra 5-serien, får du Suuntos bud på et løbeur til dig, som skal bruge et brugervenligt og moderne GPS-ur til en særdeles attraktiv pris. Det perfekte ur til motionisten, som gerne vil holde styr på, eller i gang med træning.

  • Suunto 5 er et løbeur i mellemklassen, som kan sammenlignes med Garmin Forerunner 245. Det er et prisvenligt GPS, hvor man får rigtigt meget for pengene; bl.a. nogle super gode løbefunktioner og optisk pulsmåler.
  • Suunto 5 Peak er en ny og forbedret udgave af den oprindelige Suunto 5. Det er særligt designet, som har fået en ordentlig overhaling. Uret er blevet utroligt strømlinet og kompakt og med en vægt på blot 39 gram og en diameter på 43 mm. egner det sig perfekt til smalle håndled.

 

Suuntos 9-serie:

Med et Suunto 9 løbeur går man ikke på kompromis med noget som helst. Uret har eminente sportsfunktioner til både løb, trailløb, triathlon og alverdens andre aktiviteter. Alle versionerne her har barometrisk højdemåler og ridsefast safirglas.

  • Suunto 9 Baro er et multisport og outdoor med FusedTrack funktion, som giver mere præcise målinger i terrænet samt intelligente batterimodes, som sikrer op til 120 timers levetid med GPS på én opladning.
  • Suunto 9 Peak er et outdoor- og sportsur pakket ind i et minimalistisk, kompakt og let design, hvilket gør det til det mindste og mest elegante multisportsur fra Suunto nogensinde.
  • Suunto 9 Peak Pro kommer med endnu længere batteritid, flere satellitsystemer og flere sportsprofiler end 9 Peak.

 

Suuntos Vertical serie:

Suunto Vertical er Suuntos største og vildeste outdoor- og multisportsur, som er spækket med funktioner som kort, navigation, multiband-GPS, Wi-Fi og ekstremt lang batterilevetid. Suunto tager, med disse ure,

kampen op direkte med Garmins topsælger Fenix-serien. Begge versioner kommer med safirglas og er holdbarhedstestet efter militærstandarder.

  • Suunto Vertical er et stort og ekstremt holdbart ur, som er spækket med fede funktioner. Bl.a. er det det første Suunto multisportsur med forudindlæst kort og navigation som kan bruges i hele verdenen.
  • Suunto Vertical Titanium Solar har soloplader i displayet og bezel (urkrans) i titanium.