Suunto Løbeure

Her finder du alle de nyeste og fedeste løbeure fra Suunto, herunder de tre nyeste modeller, som alle egner sig perfekt til løb, nemlig Suunto 5, Suunto 7 og Suunto 9.

18 varer

Stigende orden
pr. side

18 varer

Stigende orden
pr. side

Suunto er en gammel hæderkronet producent af kompasser, dykkerure og outdoor-ure til sport. Suunto har siden 1936 haft hovedkvarter i Finland, og har det stadig den dag i dag.

Suunto løbeure af høj kvalitet - dengang og nu

I dag udmærker Suunto sig ved at producere pulsure og sportsure af meget høj kvalitet og holdbarhed til løb, triathlon og outdoor-aktiviteter. Suunto slog for alvor igennem med Ambit urene, herunder Suunto Ambit 1, Ambit 2 og Ambit 3. De blev hurtigt meget populære som løbeure, ur til triathlon, trailløb og andre outdoor-aktiviteter grundet den ekstremt høje holdbarhed, lange batterilevetid og meget præcise GPS målinger.

Suunto 3 - 5 - 7 - 9

Suuntos nyeste serie indeholder fire ure: Suunto 3, 5, 7 og 9. Tallene definerer meget belejligt funktionsniveauet i uret, så jo højere nummer, des mere avanceret og bedre er uret.
Alle urene har en sportsmode til løb, og egner sig derfor som løbeur. Suunto 3 er dog primært et ur til fitness og indendørs træning, og har derfor ikke GPS indbygget. Suunto 3 skal derfor bruge GPS’en fra en telefon til at tracke distance og hastighed på løbeturen, og man kan derfor være bedre stillet med et Suunto 5, 7 eller 9 som løbeur, da de alle har indbygget GPS.

Suunto 5 er et pulsur og løbeur i mellemklassen, som kan sammenlignes med Garmin Forerunner 735XT og Garmin Forerunner 645. Det er et prisvenligt GPS, hvor man får rigtigt meget for pengene; bl.a. nogle super gode løbefunktioner og optisk pulsmåler i håndleddet.

Suunto 7 er det ur i serien, som skiller sig mest ud, da det er Suuntos første fuldblodssmartwatch bygget op på Googles OS smartwatch styresystem. På trods af, det primært skal ses som et smartwatch, har Suunto ikke helt glemt, at sport og træning ligger i deres DNA. Suunto 7 har derfor naturligvis indbygget GPS, optisk pulsmåler i håndleddet og en glimrende løbeprofil i uret.

Topmodellen blandt Suuntos løbeure - Suunto 9

Sidst men bestemt ikke mindst findes Suunto 9 i en række forskellige udgaver. Fælles for alle Suunto 9 urene er, at det er topmodellen i serien.
Med et Suunto 9 løbeur går man ikke på kompromis med noget som helst. Uret har eminente sportsfunktioner til både løb, trailløb, triathlon og alverdens andre aktiviteter.
Suunto 9 findes i nogle forskellige varianter og farver, men grundlæggende er der to “modeller”. Suunto 9 og Suunto 9 Baro. Alle “Baro” versionerne har barometrisk højdemåler og ridsefast safirglas, hvilket de “almindelige” Suunto 9 ure ikke har.