Pévèlo

7 varer

Stigende orden
pr. side

7 varer

Stigende orden
pr. side

Pévèlo - tøj til cykling og løb i høj kvalitet til fornuftige priser.

Pévèlo er et dansk brand, som designer og producerer tøj til cykelryttere og løbere i høj kvalitet og til fornuftige priser. 

Pévèlo udmærker sig særligt ved deres udvalg af sportsstrømper, som hver især opfylder specifikke krav hos den enkelte atlet. I udvalget af sportsstrømper fra det danske brand finder du blandt andet Pévèlo Glide Aero Socks, som er et par utroligt kvalitetsfyldte strømper til cykelrytteren, der ikke vil gå på kompromis med aerodynamik og komfort, når konkurrenterne skal have baghjul med stil.

Mens Pévèlo Glide Aero Socks er essentielle på selve løbsdagen, så har Pévèlo ligeledes udviklet de særdeles komfortable Pévèlo Classic Socks og Pévèlo Summit Socks, som repræsenterer den perfekte strømpe til træningsturene. Strømperne er fremstillet af utroligt slidstærkt materiale, hvorfor de begge topper skalaen, når det kommer til holdbarhed. Hvad end du vælger Classic eller Summit får du altså en trofast træningsmakker på dine næste mange cykel- og løbeture.

Pévèlo er som nævnt et dansk brand, hvorfor de kender alt til de danske vejrbetingelser, som ofte byder på regn og kulde. Derfor har Pévèlo med deres innovative mindset designet et par vandtætte strømper, som har fået navnet Pévèlo RainRepel Waterproof Socks. De vandtætte strømper er derfor utroligt praktiske i forbindelse med udendørs træning, når vejret viser sig fra sin våde side. Under dårlige vejrforhold vil det være oplagt at kombinere de vandtætte strømper med en Pévèlo Insist Hjelmhue, som grundet et slankt udseende og tætsiddende pasform er yderst praktisk at anvende under eksempelvis en cykelhjelm.

Et gennemgående tema ved strømperne fra Pévèlo er den tårnhøje komfort. Netop komforten er også i højsædet ved Pévèlo Lifestyle Tennis Socks 2-pack, som er et par ekstremt bløde strømper, der både kan bruges til træning og i hverdagen, når du ønsker at tilføje et sporty udtryk til dit outfit.

Hos Pulsure.dk stræber vi efter at opdatere og udvide vores udvalg fra Pévèlo løbende, hvorfor vi følger begejstret med, når nye produkter fra det danske brand rammer markedet.