IGPSport

6 varer

Stigende orden
pr. side

6 varer

Stigende orden
pr. side

Historien bag iGPSPORT

iGPSPORT så dagens lys i Wuhan i det centrale Kina i 2012, da en gruppe klassekammerater, som alle var vilde med cykling, besluttede sig for at gå sammen og stifte tech-virksomheden under mottoet: "To make everyone enjoy sports".

Gruppen bestod af ingeniører, som ønskede at kombinere deres viden indenfor elektronisk teknologi, software teknologi og internet teknologi med deres passion for sport. De troede på, at sport burde være en del af alles liv, og at alle burde have muligheden for at få del i den glæde og sundhed, som videnskab og teknologi kan bringe til sport.

Siden 2012 har iGSPORT derfor udviklet en række tech-produkter centreret om cykling, herunder cykelcomputere, forskellige sensorer og andet tilbehør

Spoler vi tiden frem til i dag, har virksomheden, ifølge dem selv, serviceret mere end 1 million cyklister på verdensplan gennem deres levetid.

Prisvenlige produkter i god kvalitet

iGSPORT adskiller sig særligt fra deres konkurrenter ved at tilbyde budgetvenlige produkter i høj kvalitet. Tech-virksomheden har indstillet sigtekornet mod toppen af markedet for value-for-money cykelcomputere og andet tilbehør, hvorfor de udgør et stærkt alternativ til markedets mere budgettunge muligheder.

iGSPORT's produkter henvender sig til cyklister på alle niveauer og enhederne er designet til at imødekomme et bredt spektrum af behov. Med et produkt fra iGSPORT, vil du med stor sandsynlighed finde lige netop det, du leder efter, uanset, om du er nybegynder eller en erfaren rytter med mange år på bagen.

For at leve op til deres mål om at lave kvalitetsfyldte produkter til folk i hele verden, har de udviklet iGS-serien og BSC-serien, som udgør deres udvalg af cykelcomputere. I udvalget præsenterer iGSPORT alt lige fra deres topmodel, iGS630, som henvender sig til cykelentusiasten, der ønsker hele pakken af funktioner, til den mere simple BSC100S, som i højere grad henvender sig til nybegynderen.

Fælles for enhederne i iGS-serien og i BSC-serien er dog, at de alle modtager signal og data fra de 5 største satellit-systemer i verden: GPS, Glonass, Galileo, BeiDou og QZSS. Med en enhed fra iGSPORT er du derfor sikret hurtig og præcis satellit positionering samt præcise målinger af både hastighed og distance.

Ruteplanlægningen af dine cykelture foregår nemt via iGSPORT-appen, hvor den ønskede rute hurtigt kan udformes på telefonen og efterfølgende overføres til cykelcomputeren. Via appen har du samtidig mulighed for at eksportere og dele din træning til eksterne platforme som Strava og TrainingPeaks.

iGPSPORT er hurtigt blevet et fremadstormende brand, og i dag kan de endda prale af at have den 4-dobbelte Tour de France-vinder, Chris Froome, som global ambassadør.