Tons

25 varer

Stigende orden
pr. side

25 varer

Stigende orden
pr. side

 

Tons er en dansk producent af tilbehør til indendørs cykling og hometrainere, særligt standere til bærbare computere og tablets. Rigtigt mange kører på hometrainer indendørs på en af de mange populære hometrainer apps som Zwift, Bkool eller Rouvy, og her har man brug for en holder eller stander til sin computer, tablet eller telefon, så man kan se sin skærm foran styret på cyklen. 

Smukt, stilrent og nordisk design fra Tons

Tons Bike har slået sig an på at producere nogle visuelt meget smukke tablet- og computerholdere i lækre og eksklusive materialer. 

Det enkle, nordiske og stilrene design tiltaler rigtigt mange, og kan være med til at bringe flot stil ind i din hometrainer “pain cave”, hvilket ellers kan være svært at få til at se stilrent og smart ud. 


Tons produkterne er alle lavet med ben i træ, og fås i forskellige træsorter. På den måde kan man få en laptopstander eller tabletholder, som passer ind sammen med hjemmets andre møbler. 


Selve pladen, som holder din ipad, computer eller smartphone er 3D-printet i sort/gråt Bio Polymer. Dertil fås forskellige ekstra tilbehør som holder til drikkedunk, håndklæde eller telefon, som kan monteres ved siden af laptop/tablet bordet.