Se vore kæmpe udsalg af demo produkter - Gør et KUP! - Se mere HER

Garmin Varia RTL516 Radar

Med en Varia Radar RTL516 baglygte er sikkerheden helt i top, når du cykler på landevejen. Denne nye version har fået bluetooth og bedre radar egenskaber. Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

1.386,00 DKK

1.248,00 DKK

Vejl. Udsalgspris 1.699,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Varia RTL 516 Radar Baglygte er den nyeste version af de ekstremt populære Varia baglygter, som sørger for at sikkerheden altid er helt i top på cykelturen, uanset om det er lyst eller mørkt. 
  Garmin Varia RTL 516 tjener to formål - for det første er det en smart baglygte med lang batterilevetid, som kan ses på 1600 meters afstand. For det andet fungerer den som radar, der registrerer alle bagfrakommende biler og viser dem på en kompatibel Garmin eller Wahoo cykelcomputer, ur eller på Varia app'en til smartphone. 
  Ulykker med cyklister der bliver påkørt af en bil bagfra, er blandt de hyppigste cykelulykker og med Varia cykelradaren gør Garmin en stor indsats for at forhindre det.

  Forskellen på Garmin Varia RTL511 og Varia RTL516

  Denne Varia rtl516 er en ny og opgraderet version af den tidligere RTL511, og herunder kan du se de præcise forskelle på de to: 

  • Forbedret radarfunktion kan nu også se, om bagfrakommende bilerne sætter farten ned
  • Har fået Bluetooth
  • Kompatibel med Varia app
  • Længere batterilevetid - 9 timer vs. 6 timer på Varia RTL511

  Med Garmin Varia RTL516 Radar får du: 

  Hvordan virker Garmin Varia RTL 516 Radar?

  Som noget helt nyt kan man både bruge Varia Radar lygten sammen med en kompatibel Garmin eller Wahoo cykelcomputer, et ur eller den nye Varia app til smartphone. 

  I Varia baglygten sidder en radar, som kan registrere biler, der kommer bagfra op til 140 meter væk. Baglygten sender denne information videre til den tilkoblede Garmin cykelcomputer, ur eller Varia app. Her vil køretøjerne blive vist som små prikker i siden af skærmen, så man stadig kan se sine træningssider, kort osv. Hvis der ingen biler er i nærheden viser skærmen ikke noget, men når der kommer en bil indenfor 140 meters rækkevidde bipper enheden og viser køretøjet nærme sig i siden af displayet. Som bilen nærmer sig vil prikken flytte sig længere op, indtil den er helt i toppen af skærmen. Displayet vil samtidig lyse enten grøn, gul eller rød i hver side – grøn betyder, at den sidste bil i rækken er passeret og der er fri bane , gul betyder at en bil nærmer sig bagfra og rød betyder at en bil nærmer sig meget hurtigt. Enheden kan vise op til 8 biler ad gangen på displayet.

  Baglygten i Varia RTL516

  Selve enheden er formet i et aflangt og aerodynamisk design, så den kan sidde bag saddelpinden.
  Selve baglygten vejer 71 gram og bliver monteret på sadelpinden med en quartermount magen til dem som alle Edge-enheder bliver monteret med. Der medfølger monteringsbeslag til både runde og dråbeformet sadelpinde. Den lyser statisk med 7 lumen styrke. Radar-funktionen som registrerer biler sidder indbygget i baglygten. Varia RTL516 sender ANT+ og bluetooth signal til cykelcomputer, ur eller smartphone. 

   (© Pulsure.dk 2020)

 • Bedømmelser 2 item(s)

  Garmin baglygte RTL516
  Som tur og transport cykellist i Århus er den en stor hjælp du ser alle biler m.m. der kommer bagfra og kan tage dine forbehold special ved sideveje inden bilen drejer til højre ligt foran dig.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 27/05/2021)
  Tryghed på landevejen
  Jeg cykler tit alene på landevej. Det er trygt at få melding om trafik bagfra i god tid. Har ikke oplevet svigt af radaren.
  Det ville være rart, hvis der kom en lavt batteri advarsel - det er ikke nemt at huske, hvornår der snart er gået ni timer.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 18/08/2020)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Varia RTL516 Radar

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Varia rearview cykelradar:

  • Dimensioner: 98 x 20 x 39 mm
  • Kan registrere og op 8 bagfrakommende køretøjer ad gangen
  • Kan registrere køretøjer op til 140 meter væk
  • Batteritid: 9 timer
  • Vægt: 71 gram
  • Lystyrke: 20 lumens
  • ANT+ og Bluetooth signal
  • Vandtæthedsklasse: IPX7 (ned til 1 meter i 30 min.)
  • Kan monteres på sadelpind, både aero og alm. (montering medfølger)
  • Passer til Edge 25, Edge 130/130 Plus, Edge 510, Edge 520, Edge 520 Plus, Edge 530, Edge 810, Edge 820, Edge 830, Edge 820 Explore, Edge 1000, Edge Explore 1000, Edge Explore,  Edge 1030/1030 Plus
  • Passer til Forerunner 735xt, Forerunner 935 og Forerunner 945
  • Passer til Fenix 5, Fenix 5 Plus, Fenix 6, Tactix Charlile, Tactix Delta og Vivoactive 3
  • Passer til Wahoo Elemnt, Elemnt Bolt og Elemnt Roam

   (© Pulsure.dk 2020) 

  SKU: 010-02378-00 – EAN: 753759254148
 • Detaljer

  • 1 Stk. Garmin Varia RTL516 Radar 
  • Monteringssæt til både rund og dråbeformet sadelpind
  • 1 Stk. microUSB-kabel til opladning.
  • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)
   (© Pulsure.dk 202)