Sæsonåbningsfest i E-Cycling Lab

Lørdag d. 25. september kl. 9:00 - 15:00 slår vi dørene op til vores fantastiske hometrainer-testcenter, hvor vi byder på gratis mad, øl, vand, fede konkurrencer med store præmier, skarpe tilbud og foredrag om Zwift for begyndere.

Vi fejrer at hometrainer-sæsonen går i gang med et brag af en fest, hvor du har mulighed for at gøre en rigtig god handel samt vinde hometrainere og andre fede præmier.

Vi byder velkommen i vores E-Cycling Lab, hvor vi har alle de fedeste hometrainere fra Tacx, Wahoo, Elite, Saris og Stages udstillet. Her kan du prøve det hele på egen krop og få fingre i det nyeste og mest innovative grej indenfor indendørs cykling.

Konkurrencer med fede præmier!

Hvis du har mod på at hoppe en tur på vores Tacx Neo Bike cykel og køre en kort stigning i Zwift, er du med i konkurrencen om en Tacx Neo 2 hometrainer, Garmi Rally wattmåler-pedaler samt en Garmin Edge 1030 cykelcomputer.

Herudover har du også mulighed for at vinde en Elite Suito-T hometrainer. Her skal du blot prøve én af vores Elite hometrainere og dele et billede af det i kommentarsporet på vores konkurrenceopslag på Facebook.

Der er med andre ord chancer for at komme hjem med en fed præmie uanset dit niveau på cyklen.

Foredrag om Zwift for begyndere

Tre gange i løbet af dagen holder vi et lille foredrag med en introduktion til Zwift for begyndere. Her gennemgår vi, hvad man skal bruge for at komme i gang, hvordan Zwift fungerer og hvilke muligheder der er i det virtuelle univers.
Foredraget varer 30 min. og starter kl. 10:00, 11:30 og 13:00.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Når du har prøvet alle vores fede hometrainere og deltaget i konkurrencerne, byder vi på gratis pølser og brød med øl og vand.

Prøv en Graspor iltmætningssensor

Vores venner fra Graspor står klar til at vise dig, hvordan du kan blive hurtigere på cyklen med det nyeste danske rumteknologi.

Graspor er en iltmætningssensor, som måler iltniveauet i musklerne i realtid. Det er en teknologi, som oprindeligt er udviklet til astronauterne på den internationale rumstations dragter.
Senere har man fundet ud af, at det faktisk er et ekstremt effektivt træningsredskab. Med Graspor kan man på ethvert tidspunkt se, præcist hvor hårdt kroppen arbejder, og hvor meget ilt der er i musklerne. Det giver nogle unikke muligheder for at optimere opvarmning, intervaltræning og meget mere.
Kig forbi Graspor drengene, som står klar med cykler og Graspor enheder, så du selv kan prøve det på egen krop.

Der bliver tilmed trukket lod om en Graspor enhed til en værdi af 7.498,- blandt alle, som prøver den.

Knivskarpe tilbud på Garmin, Tacx, Wahoo, Elite, Saris og Graspor

Vi forkæler jer med gode tilbud på samtlige hometrainere, vi har udstillet fra alle de største mærker. Du kan eksempelvis spare 1800-2000,- på de populære Smart Bikes fra Tacx og Wahoo.

Herudover har vi også skruet prisen i bund på Garmins Fenix 6 ure, cykelcomputere og wattmålere.

Det er med andre ord muligt at gøre en rigtig god handel, uanset hvad du er på udkig efter.

Se alle de gode tilbud herunder.

OBS: Alle tilbud gælder KUN ved personligt fremmøde mellem 9 og 15 på vores adresse (Gotlandsvej 13A) i 8700 Horsens, og kan IKKE købes online. 

OBS: Wahoo tilbuddene bliver ikke offentliggjort online, men vil kun kunne ses og købes ved personligt fremmøde. Vi kan dog allerede godt love, at vi har knivskarpe tilbud på både Wahoo Kickr Snap, Kick Core, Kickr V5 og Kickr Bike.


Tilbud fra Garmin 

Garmin Fenix 6S Pro Rose Gold Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium
Garmin Fenix 6S Sapphire Garmin Fenix 6 Sapphire
Garmin Fenix 6x Sapphire Garmin Fenix 6x Pro Solar Titanium
/garmin-instinct-solar /garmin-instinct-solar
Garmin Forerunner 945 LTE Garmin HRM-Pro
Garmin Rally RS100 Garmin Rally RS200
Edge 530 Sensor Bundle Edge 830 Sensor Bundle
Garmin Edge 1030 Plus Garmin Edge 1030 Plus bundle
Garmin Varia RTL516 Radar

Tilbud fra Tacx 

Tacx Flux 2 Smart Tacx Flux S Smart
Neo trolley Tacx Neo Bike
Tacx Neo 2T Tacx Neo 2

Tilbud fra Elite 

Elite Tuo Elite Suito-T
Elite Direto XR-T Elite Rizer

Tilbud fra Saris 

Saris H3 Saris MP1 Nfinity

Tilbud på tilbehør 

Træningsmåtte svedcover
ant kit E-Cycling Lab Åbningstilbud
Rockerplate Platform Rockerplate Platform Deluxe

Tilbud fra Graspor 

Graspor

Tilbud fra Stages 

Stages Smart Bike